Unda de arşiţă africană care terorizează Europa, a făcut ca temperaturile să urce înspăimântător pe tot continentul european. Din Balcani până în Spania, temperaturile devin din ce în ce mai greu de suportat într-atât încât bieţii oameni înceracă orice remediu posibil pentru a se apăra de căldură.

Sunt oameni care blochează toate ferestrele caselor în orele critice, alţii care folosesc aerul condiţionat, alţii care beau multă apă ca să nu se dezhidrateze şi alţii care umblă despuiaţi de haine pe stradă. S-a întâmplat în Germania, la Brandeburg,  unde un bărbat a fost oprit de poliţie în timp ce se plimba cu scuterul fără haine. ''Muream de cald'', a spus omul agenţilor.

Bărbatul se plimba liniştit în pielea goală pe scuterul său, având doar casca de protecţie pe cap

''Hai, domnilor, ce naiba, e atât de cald'', s-a scuzat el faţă de agenţii care l-au oprit. După cum relatează  Messaggero, după controlul documentelor pe care omul le pusese în ghidon, s-a urcat din nou pe scuter şi a plecat. ''Conducerea unui vehicul în pielea goală nu este interzisă de lege'', a explicat pentru presa germană un purtător de cuvânt al Poliţiei după ce a publicat fotografia bărbatului  pe Twitter.

Sursa Twitter