Evenimentul Zilei > Monden > Cadoul de sfârșit de an pentru Prințul Andrew este o „bombă”. Martorul cheie din „piramida abuzurilor”, confirmă totul. FOTO
Cadoul de sfârșit de an pentru Prințul Andrew este o „bombă”. Martorul cheie din „piramida abuzurilor”, confirmă totul. FOTO

Cadoul de sfârșit de an pentru Prințul Andrew este o „bombă”. Martorul cheie din „piramida abuzurilor”, confirmă totul. FOTO

Femeia care ar putea deține cheia revendicărilor abuzurilor lansate împotriva prințului Andrew este o fosta studentă „care l-a văzut pe regal cu Virginia Roberts în conacul din New York”. 

Johanna Sjoberg ademenită de Ghislaine Maxwell în „piramida abuzurilor” a lui Epstein, acum, în vârstă de 41 de ani, susține că a avut de-a face cu al doilea fiu al Reginei, printul Andrew.

Acesta este proprietara salonului de coafură aflat la aproape de casa din Palm Beach a lui Epstein care ar putea susţine cheia acuzaţiilor de abuz aprig disputate ale Virginia Roberts împotriva ducelui de York.

Prințul Andrew nu mai are scăpare, noile mărturii îi aduc şi mai multe necazuri

Ca studentă la facultate în urmă cu 20 de ani, Johanna Sjoberg a fost atrasă de Ghislaine Maxwell în „piramida abuzurilor” a lui Jeffrey Epstein și spune că la câteva zile l-a întâlnit pe Prințul Andrew la conacul magnatului din Manhattan.

Johanna Sjoberg

Joanna Sjoberg, una dintre victimele Maxwell și prietenă a Virginiei Giuffre (născută Roberts), care ar fi fost bâjbâită de prințul Andrew

Acum, în vârstă de 41 de ani, ea susține că a fost acolo unde al doilea fiu al Reginei a atins-o accidental cu o păpușă din latex Spitting Image a ducelui care a fost folosită pentru a o abuza pe domnișoara Roberts, pe atunci în vârstă de 17 ani, cu Maxwell de faţă.

Potrivit documentelor din dosar, presupusa conduită inadecvată nu s-a încheiat aici. Domnișoara Roberts, acum în vârstă de 37 de ani și mamă a trei copii care își folosește numele de căsătorie Giuffre, susține că, după incidentul Spitting Image, ea și Andrew au dormit împreună într-o sală de masaj la casa lui Epstein numită „temnita”.

Prinţul Andrew nu recunoaște nimic

Andrew neagă vehement afirmațiile ei și spune că nu-și amintește că ar fi întâlnit-o pe domnișoara Roberts, în ciuda unei imagini notorii cu ei împreună la casa lui Maxwell din Londra, în martie 2001. Afirmațiile vin în vreme ce avocații Ducelui susțin că verdictul de vinovăție al lui Maxwell nu va avea niciun impact asupra procesului cu care se luptă la New York. O sursă a echipei sale juridice a declarat pentru The Times  că „sunt două cazuri separate”.

Între timp, salonul domnișoarei Sjoberg se află la câțiva mile de locul unde se află acum demolată „House of Sin” a lui Epstein din Palm Beach. Coaforul a fost fotografiat de Mail săptămâna aceasta.

Ceea ce ar putea spune despre presupusa întâlnire din Manhattan ar putea avea o influență vitală asupra rezultatului procesului pentru viol al domnișoarei Roberts împotriva ducelui.  Ea ar putea ajuta în proces prin a oferi noi dovezi care să ajute cazul prințului Andrew, scrie Daily Mail.