Evenimentul Zilei > Monden > Cadou împărătesc pentru Meghan Markle. Darul vine de la un asasin?
Cadou împărătesc pentru Meghan Markle. Darul vine de la un asasin?

Cadou împărătesc pentru Meghan Markle. Darul vine de la un asasin?

Deși a devenit cunoscută pentru pasiunea cu care apără cauzele progresiste, de la salvarea planetei până la Black Lives Matter, Meghan Markle nu-și face probleme de conștiință să accepte daruri fabuloase de la unul dintre cei mai controversați politicieni de pe mapamond. E vorba de un om implicat într-o crimă înfiorătoare.

Cadou împărătesc pentru Meghan Markle.  Strălucitorii cercei cu diamante cu care Meghan Markle s-a afișat în mai multe rânduri sunt dar de nuntă. Fabulosul cadou, evaluat la 697 de mii de dolari (500.000 de lire sterline), i-a fost dăruit de prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

Prințul, care este și premierul țării sale, e unul dintre cei controversați politicieni ai planetei. Și nu numai pentru că țara sa încalcă masiv drepturile omului. Asupra sa planează și acuzația că ar fi comandat asasinarea opozantului Jamal Khashoggi.

Cadou împărătesc pentru Meghan Markle

Meghan Markle nu s-a sfiit să poarte prețioasele bijuterii la trei săptămâni după  crimă săvărșită în consulatul saudit din Istanbul.
Mai mult, sfaff-ul soției Prințului Harry a afirmat, în octombrie 2018, că bijuteriile ar fi fost „împrumutate”.
Avocații Ducesei de Sussex insistă acum că nu au indus în eroare pe nimeni cu privire la proveniența bijuteriilor.

Într-o declarație dată The Times, ei recunosc că este posibil să fi spus că au fost împrumutați, dar nu au afirmat că ar fi fost împrumutați de la un bijutier.


China își testează armele secrete pe indieni!  Pot paraliza o țară întreagă!


De asemenea, echipa lui Meghan a declarat ziarului că personalul regal știa de la cine vin cerceii. Cât despre ducesă, ea nu ar fi știut de zvonurile că bin Salman a fost implicat în crimă când s-a decis să-i poarte.


Biden pornește războiul cu Putin! UE pare să fi ales tabăra


Din câte se pare, bin Salman nu a cunoscut-o pe Meghan și, oricum, nu i-a oferit personal cerceii. Bijuteriile sunt considerate proprietatea  Coroanei. Pentru că darul vine de la un demnitar străin, Meghan nu are dreptul să îi vândă.
Ducesa a purtat prima dată cerceii la recepția de la hotelul Grand Pacific din Suva oferită de președintele Fiji, Jioji Konrote.

O lună mai târziu, pe 14 noiembrie 2018, Meghan s-a afișat cu ele la cea de-a 70-a aniversare a prințului Charles, organizată la Palatul Buckingham.

Cadou împărătesc pentru Meghan Markle. Darul vine de la un asasin?

Jamal Khashoggi, ziarist la Washington Post, a fost asasinat pe 2 octombrie 2018. Primele rapoarte ale serviciilor de informații americane au apărut pe 10 ocombrie. În ele se sugerează că bin Salman a ordonat o operațiune pentru a-l aduce pe Khashoggi înapoi în Arabia Saudită.
Pe 20 octombrie, guvernul saudit a dezvăluit că o anchetă preliminară a procurorilor a constatat că Jamal Khashoggi a murit în timpul unei „lupte” după ce a rezistat eforturilor de fi trimis în Arabia Saudită. Până la 16 noiembrie, Agenția Centrală de Informații (CIA) din SUA a concluzionat că bin Salman este cel care a ordonat asasinarea lui Khashoggi.

Bloggerii din spatele Meghans Mirror au identificat în cele din urmă marca cerceilor în ianuarie 2019, iar un expert a dezvăluit apoi că cerceii ar putea valora până la 500.000 de lire sterline, scrie Daily Mail.

China își testează armele secrete pe indieni!  Pot paraliza o țară întreagă!

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: