Evenimentul Zilei > Actualitate > Cadavrul unei femei, descoperit într-o mașină incendiată din Brașov. În autoturism erau două butelii cu gaz metan
Cadavrul unei femei, descoperit într-o mașină incendiată din Brașov. În autoturism erau două butelii cu gaz metan

Cadavrul unei femei, descoperit într-o mașină incendiată din Brașov. În autoturism erau două butelii cu gaz metan

Cadavrul carbonizat al unei femei a fost descoperit într-o mașină incendiată, în Brașov, la cîteva zile după asasinatul cu bombă în care și-a pierdut viața omul de afaceri arădean Ioan Crișan.

Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o mașină incendiată într-o localitate din județul Brașov. Acest autoturism era scos din circulație și zăcea de mai multă vreme în curtea unei case. Incidentul de la Brașov vine la câteva zile după explozia de la Arad, în care și-a pierdut viața un om de afaceri local, Ioan Crișan.

Marți, poliția brașoveană a fost sesizată că un incendiu de proporții a izbucnit într-un autoturism scos din circulație care se afla parcat într-o curte din localitatea Tărlungeni. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de pompieri care au stins focul. În interior, aceștia au descoperit cadavrul carbonizat al unei femei, alături de două butelii cu gaz metan. Una dintre acestea era explodată.

Din primele informații prezentate de polițiști din Brașov a rezultat că femeia, în vârstă de 28 de ani, era cunoscută ca având afecțiuni psihice. Potrivit martorilor, marți dimineața aceasta a mers cu un vecin la o stație GPL și a încărcat cele două butelii. Ulterior, la întoarcere, vecinul a confirmat că a lăsat-o pe femeie în fața curții în care a avut loc tragicul incident.

În aceste condiții, poliția ia în calcul o posibilă sinucidere a femeii de 28 de ani.

Cazul de la Brașov vine după explozia de la Arad

Noul caz, de la Brașov, vine la câteva zile după ce un om de afaceri din Arad a murit în explozia unui autoturism. Mașina în care se afla Ioan Crișan a sărit în aer în parcarea unui supermarket din Arad, sâmbătă dimineață, la scurtă vreme după ce acesta a ieșit dintr-o cafenea.

Anchetatorii iau în considerare posibilitatea ca deflagrația în care ș-a pierdut viața omul de afaceri să fi fost produsă de un dispozitiv adus din Serbia. Acesta ar fi fost fabricat artizanal, dintr-un kilogram de praf de pușcă. Dispozitivul este cunoscut de speciliști drept „bombă țeavă”, pentru care s-ar fi folosit aproximativ un kilogram de pulbere.

Parchetul General a preluat ancheta în cazul exploziei, iar la scurt timp de la momentul exploziei, a fost trimisă, la Arad, o echipă complexă compusă din polițiști de la Poliția Română și de specialiști de la SRI.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: