Evenimentul Zilei > Actualitate > Miracole există! Un bărbat a avut o notă de plată de 144,66 de dolari, iar bacșișul a fost de 10.000. FOTO
Miracole există! Un bărbat a avut o notă de plată de 144,66 de dolari, iar bacșișul a fost de 10.000. FOTO

Miracole există! Un bărbat a avut o notă de plată de 144,66 de dolari, iar bacșișul a fost de 10.000. FOTO

Era o seară liniștită la Wahoo Seafood Grill când un bărbat însoțit de soția și copilul său a intrat în restaurant. Marți seara lucrau doar 10 angajați și doar două mese erau ocupate de clienți. 

Văzând că angajații se agitau în timp ce dereticau prin restaurant, omul misterios i-a chemat pe toți, mulțumindu-le pentru munca lor grea pe care o depun.

Bryce Daniels, bucătar la Wahoo, a spus că omul misterios a făcut plata facturii de 144 USD a familiei sale și a decis să le lase angajaților un bacșiș de 10.000 USD, care să fie împărțit între cei 10 membri ai personalului.

Fiecare dintre ei s-a dus acasă cu 1.000 de dolari

Daniels, în vârstă de 26 de ani, l-a descris pe bărbat ca fiind masiv și musculos. Bryce a spus că soția sa era „discretă”, iar fiul lor era timid.

Totul s-a întâmplat în Gainesville, un oraş din statul american Florida.

Chitanță Wahoo a unui client misterios care a oferit angajaților un bacșiș de 10.000 $. Amabilitatea lui Wahoo.

Misteriosul bărbat s-a întors apoi la masă, a plătit nota de 144,66 de dolari cu cardul şi le-a spus celor 10 angajaţi al localului aflaţi în tură în acea seară liniştită cu doar câteva mese ocupate să împartă între ei bacşişul, relatează cotidianul local The Gainesville Sun.

Chelnerul care a făcut nota de plată a avut parte de o mare surpriză atunci când a văzut că suma lăsată ca bacșiș era de 10.000 de dolari.

Chelnerii l-au sunat imediat pe patronul localului

Chelnerul l-a sunat imediat pe proprietarul localului, Shawn Shepherd, pentru a-l înştiinţa de suma uriaşă lăsată de un client, la o notă de plată de 144,66 de dolari. Primul gând al lui Shepherd a fost că era vorba despre o greşeală şi le-a cerut chelnerilor să verifice datele de pe spatele cărţii de credit. Însă banca a aprobat tranzacţia, iar în contul localului a intrat suma aferentă notei de plată, precum şi cei 10.000 de dolari ca bacşiş.

„Verifică-i actul de identitate și numele de pe spatele cardului de credit”, și-a sfătuit Shepherd angajatul.

Când i-am văzut pe băieţi cum primeau cecurile care li se cuveneau, m-am simţit ca şi cum eram în dimineaţa de Crăciun, a declarat Shepherd, potrivit eu.gainesville.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: