Burleanu își pune cenușă în cap. Ce spune despre neinvitarea lui Hagi la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020

Burleanu își pune cenușă în cap. Ce spune despre neinvitarea lui Hagi la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020

După ce Gică Hagi a lămurit absența sa de la tragerea la sorți a grupelor EURO 2020, afirmând că nu a fost invitat de cei din Federația Română de Fotbal (FRF) la acest eveniment grandios desfășurat la București, președintele Răzvan Burleanu și-a pus cenușă în cap.

Astfel, Bureleanu i-a cerut scuze lui Gheorghe Hagi, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul FRF, pentru că fostul mare jucător nu a fost invitat la tragerea la sorţi de la București a grupelor EURO 2020.

„Încep această scrisoare prin a vă adresa scuzele mele personale şi ale Federaţiei Române de Fotbal pentru supărarea pe care aţi trăit-o din cauza neinvitării dumneavoastră la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 din 30 noiembrie, de la Bucureşti, eveniment organizat de UEFA. Vă asigur că nu am avut niciun moment intenţia de a vă exclude din rândul invitaţilor la evenimentul UEFA. Procesul de invitare a fost unul care trebuia să răspundă unor criterii pentru un eveniment non-sportiv şi, pur şi simplu, nu am avut inspiraţia să trecem dincolo de acestea şi să vă invităm ca personalitate aparte. Regretăm acest fapt”, a scris Răzvan Burleanu.

Șeful FRF a mai precizat că „delegaţiile ţărilor participante la EURO 2020 au fost formate din preşedinte, secretar general, selecţioner, team manager şi ofiţer de presă. Nicio ţară participantă nu a avut în delegaţie legende ale fotbalului lor”.

Ne puteți urmări și pe Google News