La această situaţie s-a ajuns după ce Nicola, care a fost model în tinereţe, a pozat pentru celebra revistă Sports Illustrated, în cadrul unei campanii numite “Costume de baie pentru toţi”.

Conform dailymail.co.uk, femeia de 56 de ani a fost cooptată în acest proiect alături de alte două modele, Ashley Graham şi Philomena Kwao.

Mamă a două fiice, Nicola Griffin a declarat că după ce a fost numită “cea mai bătrână” (n.r. – cea mai bătrână femeie care pozează într-un costum de baie în Sports Illustrated) s-a simţit ca în pielea unei femei de 80 de ani.

Cu toate acestea, fostul model a recunoscut că experienţa de la şedinţa foto a fost cel mai grozav lucru pe care l-a făcut vreodată şi ar vrea să vadă mai multă variaţie în ceea ce priveşte siluetele care apar în mass-media.

“Am fost nervoasă pentru că toate fetele care erau cu mine la şedinţa foto erau foarte tinere. Am fost neliniştită pentru că nu ştiam ce au de gând cu mine. M-au pus într-o pereche de bikini aurii. Dar a fost ok, nu am avut motive să fiu nervoasă”, a declarat Nicola.