Evenimentul Zilei > Actualitate > Bunica cea mai sexy din lume face ravagii pe Instagram: Arăt mai bune ca fetele de 20 de ani. Foto în articol
Bunica cea mai sexy din lume face ravagii pe Instagram: Arăt mai bune ca fetele de 20 de ani. Foto în articol

Bunica cea mai sexy din lume face ravagii pe Instagram: Arăt mai bune ca fetele de 20 de ani. Foto în articol

N-o avea, poate, acelaşi număr de followeri pe Instagram ca anumite influencer pentru tineri, chiar dacă numărul e în continuă creştere, dar se poate lăuda cu un titlu onorific: acela de cea mai sexy bunică din lume.

Se numeşte Alice Vasquez, este o femeie din California şi în ultimul timp înnebuneşte utilizatorii de pe reţelele de socializare graţie unor poze fătă discuţie senzuale.

Să devii bunica cea mai sexy din lume, pentru Alice este un rezultat obţinut în baza unor circumstanţe favorabile

În primul rând vârsta! Păi, da, fiindcă Alice Vasquez, instructoare de yoga are 40 de ani şi a devenit pentru prima dată bunică acum 2 ani. Sexy-bomba, în fapt, a devenit mama primei sale născute, Kayla, când avea abia 16 ani. Iar fiica sa a devenit mama unei fetiţe la 22 de ani.

În afara vârstei, secretul frumuseţii şi senzualităţii lui Alice Vasquez, care pe Instagram are aproape 31.000 de urmăritori, este dual: nu e doar intensa muncă fizică la sală, dar a făcut uz şi de ceva ''aranjamente'' chirurgicale pentru a întări şi a revigora formele sale oricum apetisante. 

Dezvăluirea o face Daily Mail, căruia Alice Vasquez le-a declarat: ''Îmi plac la nebunie complimentele urmăritorilor de pe reţele, mulţi îmi spun că arăt mai bine decât foarte multe fete de 20 de ani. Iar atunci când ies împreună cu fiica mea, toţi se gândesc că suntem surori''.

Bunica cu nepoţii
Vasquez has three grandchildren and said that younger men call her a 'hot grandma'
Bunica sexy
Given her age, she said that 'Men of course say that I look better than some girls in their 20s'