Evenimentul Zilei > Actualitate > BULDOZERUL, asasinul ISIS, ŞI-A ARĂTAT FAŢA într-un videoclip cu IMAGINI ŞOCANTE, care POT AFECTA EMOŢIONAL
BULDOZERUL, asasinul ISIS, ŞI-A ARĂTAT FAŢA într-un videoclip cu IMAGINI ŞOCANTE, care POT AFECTA EMOŢIONAL

BULDOZERUL, asasinul ISIS, ŞI-A ARĂTAT FAŢA într-un videoclip cu IMAGINI ŞOCANTE, care POT AFECTA EMOŢIONAL

Cruzimea folosită de ISIS în propaganda ei sângeroasă a ajuns cunoscută în toată lumea, la fel ca şi călăii care o propagă fără nicio remuşcare. Unul dintre fanatici care ucid cu sânge rece este poreclit Buldozerul şi recent şi-a arătat figura de bestie într-un videoclip în care şi-a pătat iarăşi mâinile.

Conform dailymail.co.uk, călăul care are 125 de kg este foarte însetat de sânge şi apare în foarte multe filmuleţe în care măcelăreşte oamenii cu o plăcere macabre, specifică unui sadic scăpat de sub control.

În jurul acestui personaj dubios s-a creat o legendă şi până de curând, nimeni nu a ştiut cum arată, pentru că bestia jihadistă îşi ascundea mereu chipul.

Misterul a fost elucidat pentru că Buldozerul a considerat probabil că a devenit atât de popular încât nu mai are niciun rost să se ascundă. Astfel, bărbatul apare într-un filmuleţ marca Statul Islamic în care, alături de alţi jihadişti, pune în practică metode de execuţie în Yemen.

Jihadiştii conduc trei prizonieri spre o zonă din deşert, apoi îi execută prin decapitare, împuşcare şi cu pietre. Într-o altă filmare, bărbatul masiv execută trei oameni pe străzile aglomerate din Irak, ocazie folosită pentru a-şi arăta figura de monstru.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: