Evenimentul Zilei > Social > DESCOPERIRE înfiorătoare. BUCĂȚI din TRUPUL jurnalistului saudit au fost GĂSITE într-o FÂNTÂNĂ
DESCOPERIRE înfiorătoare. BUCĂȚI din TRUPUL jurnalistului saudit au fost GĂSITE într-o FÂNTÂNĂ

DESCOPERIRE înfiorătoare. BUCĂȚI din TRUPUL jurnalistului saudit au fost GĂSITE într-o FÂNTÂNĂ

Bucăți din cadavrul jurnalistului saudit Jamal Khashoggi au fost descoperite într-o fântână aflată la reședința consulului saudit din Istanbul, susține liderul opoziției din Turcia.

Bucăți din trupul jurnalistului ucis, Jamal Khashoggi, au fost găsite într-o fântână de la reședința consulului general al Arabiei Saudite din Istanbul,a declarat liderul Partidului Patriotic (VATAN), Dogu Perincek.

„Surse de încredere de la serviciul de securitate de la Istanbul mi-au spus că trupul lui Khashoggi a fost găsit într-un puț care se află într-o grădină din reședința consulului general din Arabia Saudită”, a spus Perincek.

Khashoggi, cunoscut pentru criticile sale cu privire la politicile saudite, a lucrat recent ca publicist pentru The Washington Post. Jurnalistul a fost văzut pentru ultima dată când a intrat în consulatul saudit de la Istanbul la 2 octombrie.

La 19 octombrie, Arabia Saudită, care a negat inițial orice implicare, a recunoscut că jurnalistul a fost ucis într-o luptă din interiorul consulatului, scrie Mirror.co.uk.

Ministrul saudit de externe Adel al-Jubeir și-a exprimat condoleanțele familiei lui Jamal Khashoggi, spunând că moartea jurnalistului a fost o „greșeală teribilă”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.