Evenimentul Zilei > International > Bucătar al Casei Albe, găsit mort
Bucătar al Casei Albe, găsit mort

Bucătar al Casei Albe, găsit mort

Un fost bucătar al Casei Albe, Walter Scheib, a fost găsit mort într-o zonă muntoasă din statul american New Mexico unde se afla în excursie, anunţă surse oficiale citate de CNN.

Un fost bucătar al Casei Albe, Walter Scheib, a fost găsit mort, duminică, într-o zonă muntoasă din statul american New Mexico, unde se afla în excursie, anunţă surse oficiale citate de CNN. Walter Scheib, bucătar la Casa Albă în timpul mandatelor preşedinţilor Bill Clinton şi George W. Bush, era dispărut din 13 iunie, după ce plecase singur într-o excursie în zona muntoasă Taos, New Mexico. 

Joi, autorităţile localizaseră semnalul telefonului mobil al lui Walter Scheib. Duminică, echipele de căutare au găsit cadavrul fostului bucătar de la Casa Albă. Scheib se mutase recent în zonă, potrivit sergentului Elizabeth Armijo, un purtător de cuvânt al Poliţiei din New Mexico.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.