Sute de oameni spitalizați în urma unor deratizări făcute într-un mod inconștient

Poate părea o formulare dură, dar în fiecare caz al acestor deratizări care au băgat adulți și copii în spital și în urma cărora au murit trei oameni, anchetatorii au constatat că substanțele folosite au fost aplicate într-o formulă mult mai concentrată decât ar fi fost admis. De asemenea, nu s-au respectat timpii de acțiune și metodele de igienizare în urma aplicării acestor soluții.
Coincidență sau nu, șirul de cazuri de intoxicații cu substanțe toxice s-a ținut lanț de la sfârșitul anului și până recent, ultimul incident similar având loc la sfârșitul lunii ianuarie, la Timișoara, după ce în Capitală, la Școala generală nr.133, mai mulți elevi au ajuns la spital.

Zilele trecute, jurnaliștii EVZ au primit un avertisment anonim: „Cazul copiilor intoxicați la Arad s-ar putea repeta la SIBIU, existând similitudini periculoase”. Ciudățenia acestor evenimente revoltătoare au prins, astfel, și mai mult contur prin această afirmație. Iar ancheta jurnalistică demarată conduce la o concluzie tulburătoare, pe care o supunem atenției autorităților statului.

Trecerea în revistă a cazurilor:

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE