Evenimentul Zilei > Actualitate > Brunetele domină topul celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani. Locul I îl ocupă Audrey Hepburn | GALERIE FOTO
Brunetele domină topul celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani. Locul I îl ocupă Audrey Hepburn | GALERIE FOTO

Brunetele domină topul celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani. Locul I îl ocupă Audrey Hepburn | GALERIE FOTO

Actriţa Audrey Hepburn ocupă prima poziţie într-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmată de prinţesa Diana şi actriţa Grace Kelly. În ansamblu, 33 dintre cele 50 cele mai frumoase femei din lume sunt brunete, urmate de 17 blonde şi doar o singură roşcată - actriţa Rita Hayworth.

Pe primele 10 poziţii din top, Audrey Hepburn, cunoscută mai ales pentru rolul din filmul "Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany's", este urmată de trei femei blonde: prinţesa Diana, actriţa americană Grace Kelly şi actriţa franceză Brigitte Bardot. Fotomodelul Twiggy completează cercul blondelor din top 10.

În schimb, femeile brunete domină clasamentul, în primele 10 poziţii fiind incluse şase: actriţa americană Elizabeth Taylor, ducesa de Catherine de Cambridge, Angelina Jolie, actriţă indiană Aishwarya Rai şi Catherine Zeta-Jones.

Printre cele mai frumoase femei brunete se află actriţa şi fotomodelul britanic Kelly Brook, actriţa americană Mila Kunis, soţia celui de-al 35-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy – Jackie Kennedy, creatoarea de modă Victoria Beckham şi prezentatoarea TV Alexa Chung.

În ceea ce priveşte femeile blonde, 17% dintre cei care au votat au ales-o pe prinţesa Diana ca fiind cea mai frumoasă. În top se mai află şi fotomodelul britanic Kate Moss, prezentatoarea TV Holly Willoughby, precum şi actriţele Charlize Theron şi Scarlett Johannson.

Rita Hayworth, născută Margarita Carmen Cansino, în 1918, a fost singura femeie roşcată inclusă în acest top. De fapt, culoarea originală a părului artistei era neagră, dar aceasta s-a vopsit, relateză Mediafax.

Audrey Hepburn, model de frumusețe și eleganță

Născută în mai 1929, Audrey Hepburn este considerată și în prezent un model de frumusețe și eleganță. Imaginea ei este folosită în numeroase campanii publicitare, iar stilul său vestimentar continuă să fie popular în rândul femeilor și în ziua de azi.

Printre cele mai celebre filme ale sale se numără "Mic dejun la Tiffany", "Vacanţă la Roma" şi “My Fair Lady”. În pelicula "Vacanţă la Roma", lansată în 1953, deţine rolul principal, alături de Gregory Peck. Filmul a fost un succes imens, iar Audrey a câştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă pentru interpretarea sa.

Rochia neagră Givenchy din filmul Mic dejun la Tiffany a fost vândută în 2006 cu peste 462.000 £, cel mai mare preț pentru o rochie dintr-un film.

Hepburn a fost ambasador UNICEF, iar în ultimii ani a călătorit în numeroase ţări pentru a ajuta şi a sensibiliza opinia publică. În 1993 încetează din viaţă, fiind bolnavă de cancer.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: