SUV-ul Dacia Duster, mai ieftin în Marea Britanie decât în România

SUV-ul Dacia Duster, mai ieftin în Marea Britanie decât în România

Peste o mie de clienţi britanici au comandat deja un SUV Dacia Duster cu volan pe dreapta, cu trei luni înaintea apariţiei modelului în showroom-urile din Insulă.

Dacia Duster va fi cel mai ieftin SUV comercializat în Marea Britanie. Informaţia pare să fi mers la inimile insularilor, care s-au înghesuit să-şi treacă numele pe listele de comenzi, deşi nici măcar n-au apucat să conducă un Duster cu volan pe dreapta.

Peste o mie de britanici au comandat deja un SUV Dacia Duster, cu trei luni înaintea apariţiei modelului în showroom-urile din Insulă, vesteşte "carscoop.com", citând un comunicat remis de Dacia UK.

Reprezentanţa Dacia din Marea Britanie a deschis listele de comenzi pentru Duster pe 28 iunie. Primele SUV-uri vor fi livrate însă abia în ianuarie 2013.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cea mai accesibilă versiune a gamei Dacia Duster (una cu tracţiune faţă) costă 8.995 de lire sterline (11.205 euro, la cursul zilei), adică mai puţin decât în România (11.250 de euro), chiar dacă maşinile vândute în Marea Britanie vor fi aduse din India.