Evenimentul Zilei > International > Poza de NUNTĂ a unor BRITANICI a PROVOCAT un adevărat DEZASTRU. Acest lucru a fost INTERZIS în GRECIA. Foto 18+
Poza de NUNTĂ a unor BRITANICI a PROVOCAT un adevărat DEZASTRU. Acest lucru a fost INTERZIS în GRECIA. Foto 18+

Poza de NUNTĂ a unor BRITANICI a PROVOCAT un adevărat DEZASTRU. Acest lucru a fost INTERZIS în GRECIA. Foto 18+

Poza de nuntă a unui cuplu din Marea Britanie a provocat un adevărat dezastru. Aceștia au făcut o fotografie indecentă în fața unei mănăstiri sacre din Grecia.

Matthew Lunn Carly, doi britanici din Birmingham, s-au căsătorit în Rhodos, iar după ceremonie au vrut să facă o poză care, spun ei, să reflecte simțul lor al umorului.

În imagine, Carly stă în ghenunchi în fața soțului ei, în rochia de mireasă, imitând un act sexual, iar acesta gesticulează extazul.

Rudele bărbatului nu au fost impresionate de fotografie, declarând că au fost dezgustați de acest gest, scrie Unilad.

.

Fotografia a fost postată pe Facebook și a devenit virală deoarece, se pare că în zilele noastre acest lucru nu este ieșit din comun.  Cu toate acestea, episcopul insulei a luat o decizie radicală:  la mănăstirea Sf. Pavel, cuplurile străine să mai au voie sa efectueze cununii religioase. Ca rezultat al acestei decizii, sute de cupluri britanice au fost forțate să-și anuleze zilele mari.

Aceasta nu este singura fotografie de nuntă care a devenit virală în ultimele luni. Un cuplu din Olanda a postat o fotografie similar, doar că scena se petrece într-o pădure .

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.