Evenimentul Zilei > Monden > Brigitte și Florin Pastramă, din nou în lumina reflectoarelor. „Am început să fac lucruri pe care nu le făceam niciodată”
Brigitte și Florin Pastramă, din nou în lumina reflectoarelor. „Am început să fac lucruri pe care nu le făceam niciodată”

Brigitte și Florin Pastramă, din nou în lumina reflectoarelor. „Am început să fac lucruri pe care nu le făceam niciodată”

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă captează din nou atenția publicului, revenind în lumina reflectoarelor. Lucrurile nu s-au schimbat foarte mult. După numeroase scandaluri și certuri, cei doi soți continuă să uimească cu reacțiile din direct.

După ce a divorțat de Ilie Năstase, Brigitte Sfăt și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Florin Pastramă, de care s-a îndrăgostit în cadrul show-ului „Ferma” de la postul de televiziune ProTV. Ambii au fost concurenți la această competiție care a dat naștere unei noi povești de dragoste, presărată, însă, cu numeroase scandaluri și conflicte.

Cei doi au decis să se retragă din atenția publicului, în contextul plasării sub control judiciar pentru comercializarea de măști sanitare contrafăcute, însă au decis să renunțe la măsura luată inițial.

Brigitte și Florin Pastramă revin în atenția reflectoarelor. Au uimit, din nou!

La un show al Antena Stars, soția lui Florin Pastramă a surprins publicul. Brigitte s-a arătat nemulțumită de noul look al afaceristului și i-a făcut observații în direct. Nu s-a sfiit deloc, însă Florin Pastramă nu pare să fi fost deranjat de afirmațiile femeii. „Tu să te duci să-ți aranjezi freza asta, că parcă ești un cocostârc. Vreau și eu freza aia frumoasă!”, s-a exprimat Brigitte Sfăt.

Partenera omului de afaceri spune că nu îi place să iasă la brațul lui Pastramă. „Mie nu-mi place să ies oricum cu Florin. Trebuie să-și facă freza aia pe care i-o făceam eu la început, dar a învățat să și-o facă și el pe parcurs”, a spus Brigitte.

Florin Pastramă a decis să nu tacă. „Noi ne iubim”

Florin Pastramă a ieșit și el cu declarații publice în care a explicat motivul pentru care a fost atras de Brigitte. La începutul relației celor doi, bruneta i-a ajutat familia cu bani. Pastramă spune că a fost atras de bunătatea soției sale.

„Brigitte ne-a ajutat la început și ne-a dat niște bani împrumut. De doi ani de zile nu am mai avut legătură cu Brigitte, să ne ajute. I-am dat un teren în schimb. Acum din banii câștigați împreună mergem în vacanțe. De aia o iubesc eu pe Brigitte.

Cei care nu au ceartă în familie, înseamnă că sunt falși. Noi ne iubim. Sufletul lui Brigitte nu îl are nimeni. Gura ei mi-a făcut bine mie ca om, eram un răsfățat, m-a ținut mama în palmă. Prin Brigitte am început să mă schimb, să fac lucruri pe care nu le-am făcut niciodată.

Am doi ani de zile cu Brigitte de când suntem separați cu banii cu familia. Brigitte a fost mai matură și a lăsat de la ea, a sunat-o pe mama și acum suntem bine”, a spus Florin Pastramă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: