În 2003, pe când avea 26 de ani, Brigitte Năstase a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie, după ce l-a sechestrat în biroul ei împreună cu ajutorul altor trei persoane pe managereul unui club din Timișoara şi l-a obligat să-i dea 5.000 de euro, scrie Cancan.

Ulterior, bruneta a fost condamantă de judecători la închisoare. Aflată după gratii, ea le-a devenit profesoară celorlalte deţinute, cărora le-a câştigat simpatia. Mai exact, ținea cursuri de aerobic în fiecare dimineaţă. La acea vreme, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de „Top Model România” şi „Top Model of the World”.

 

În septembrie 2005, Brigitte a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Timişoara asemenea unei vedete care pășește pe covorul roșu întins pentru unele dintre cele mai prestigioase premii.

După cum se poate vedea în imaginile surprinse atunci, vedeta era îmbrăcată sexy și provocator: o fustă mini de blugi, un corset care se asorta cu haina de blană cu imprimeu leopard. Desigur, ea era coafată și machiată… însă, și-a ascuns privirea de jurnaliștii prezenți la porțile închisorii folosind o pereche de ochelari de soare.

După ce a respirat din nou aerul libertății, Brigitte Năstase a pozat în Playboy, iar atunci a realizat și un un set de fotografii provocatoare, cu care şi-a promovat clubul pe care îl avea în Timişoara.  Dacă în 2005 era în spatele gratiilor și era blondă, în 2011, Brigitte își făcuse deja schimbarea de look și participa împreună cu fostul soț, Ilie Năstase, alături de case regale din toată lumea şi de crema showbizului mondial, la nunta Prinţului Albert de Monaco.

Te-ar putea interesa și: