Brigitte Macron a găsit acum curajul de a vorbi despre legătura ei cu președintele Franței, Emmanuel, dar şi cum decizia de a-i fi alături o face mai fericită ca oricând, în ciuda diferenţei de 25 de ani dintre ei. ”Sunt momente în viaţă în care trebuie să faci alegeri vitale. Iar pentru mine asta a fost. Desigur, luăm micul dejun, eu şi ridurile mele, el şi tinereţe lui, dar asta e. Dacă nu luam această decizie, mi-aş fi ratat destinul. Am avut parte de multă fericire alături de copiii mei, dar, în acelaşi timp, simţeam că trebuie să trăiesc această viaţă, să fiu complet fericită”, a declarat ea într-un interviu acordat revistei Elle. 

Macron a preluat mandatul prezidenţial pe 14 mai 2017, de la preşedintele Francois Hollande. Alături a avut-o pe Brigitte, cea despre care spune că este mâna lui dreaptă.

 

Vorbind despre criticile cu care s-a confruntat, Brigitte a recunoscut că tot ce a făcut e să se resemneze. ”Mi-am zis mie, însămi: OK, nu-ţi place ce auzi, dar trebuie să suporţi. La sfârşit, totul va trece!”,