Traian Berbeceanu, schimbat. Cine va fi noul prefect al Capitalei.

Cei de la USR PLUS au spus că vor să facă o altă nominalizare care să le revine conform algoritmului. Potrivit unor surse, cei de la USR au câştigat negocierile pentru prefectura Capitalei şi Traian Berbeceanu urmează să fie schimbat din funcţie după aproximativ patru luni de mandat.

Locul său va fi luat de Alin Stoica preşedintele fialialei PLUS sector 6, Bucureşti. El este de profesie avocat şi a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti.

Cine e Alin Stoica, cel care îl înlocuiește pe Traian Berbeceanu

Potrivit descrierii de pe site-ul PLUS, Alin Stoica este avocat și deține o experiență vastă în negocieri comerciale și colective. A participat la elaborarea actelor normative ca reprezentant al patronatelor, a participat la discuțiile din comisiile de specialitate din Parlament.

Dar și la Comisiile de Dialog Social din ministere și în comisia de specialitate din Consiliul Economic și Social. Este membru activ în diverse organizații care reprezintă investitorii privați din România, fiindu-i recunoscute atât profesionalismul, cât și tactul în discuțiile tensionate.

El a candidat la alegerile parlamentare din decembrie, dar de pe o poziție neeligibilă.