Evenimentul Zilei > Actualitate > Breaking News! Tragedie aviatică în România. Avion de mici dimensiuni, prăbușit lângă Ploieşti. Pilotul a murit (FOTO)
Breaking News! Tragedie aviatică în România. Avion de mici dimensiuni, prăbușit lângă Ploieşti. Pilotul a murit (FOTO)

Breaking News! Tragedie aviatică în România. Avion de mici dimensiuni, prăbușit lângă Ploieşti. Pilotul a murit (FOTO)

O nouă tragedie s-a petrecut acum câteva momente. Un avion de acrobație în care se afla doar pilotul s-a prăbușit în această după amiază în comuna Targsoru Vechi, sat Strejnicu. Pilotul a fost declarat mort.

Un avion de acrobație în care se afla doar pilotul s-a prăbușit în această după amiază în comuna Targsoru Vechi, sat Strejnicu

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. Sursele de la faţa locului spun că pilotul a fost găsit mort.

Avionul este privat de acrobație. La fața locului a aterizat și elicopterul SMURD

ph

La faţa locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă.

Noi  informaţii despre pilot

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, nu sunt momentan informații referitoare la starea pilotului.

La fata locului au fost mobilizate 1 autospeciala de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulante SMURD din care 1 de terapie intensiva mobil, a mai precizat Raluca Vasiloae.

ph2

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: