O studentă la Medicină, a fost găsită, vineri după-amiază, moartă în apropierea unei pârtii de schi aflată la marginea oraşului Iaşi. Studenta avea 23 de ani şi nu a mai fost văzută de aseară, în jurul orei 17.00.

Tânăra era studentă în anul V la Medicină

„Astăzi, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Părinţii tinerei au sesizat dispariţia, astăzi, 8 ianuarie, în jurul orei 15,00”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Studenta a fost găsită spânzurată într-o pădure de lângă Iaşi

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că tânăra nu a mai fost văzută de joi seara. Ea a spus că pleacă să tragă la xerox cursurile şi nu s-a mai întors. Tânăra de 22 de ani ar fi fost găsită spânzurată cu un colier de plastic.

Potrivit Ziarul de Iaşi, fata era studentă în anul V la Medicină. Tatăl studentei a declarat că fiica sa nu avea iubit.

Deocamdată, anchetatorii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă şi urmează să stabilească motivul pentru care tânăra şi-ar fi pus capăt zilelor.

Potrivit sursei menţionate mai sus, la baza pârtiei a fost găsită o maşină cu un geam spart. Nu e clar în acest moment dacă acest lucru are legatură cu decesul studentei.

Ştire în curs de actualizare