Evenimentul ZileiActualitateBreaking News. Tânără studentă la Medicină, găsită moartă în pădure FOTO

Breaking News. Tânără studentă la Medicină, găsită moartă în pădure FOTO

Breaking News. Tânără studentă la Medicină, găsită moartă în pădure FOTO
O tânără de 22 de ani, studentă la Facultatea de Medicină, a fost găsită, vineri după-amiaza, decedată în pădurea de lângă pârtia de schi aflată la marginea municipiului Iaşi, informează Agerpres.

O studentă la Medicină, a fost găsită, vineri după-amiază, moartă în apropierea unei pârtii de schi aflată la marginea oraşului Iaşi. Studenta avea 23 de ani şi nu a mai fost văzută de aseară, în jurul orei 17.00.

Tânăra era studentă în anul V la Medicină

„Astăzi, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânără decedată, pe care o cunoaşte şi care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Părinţii tinerei au sesizat dispariţia, astăzi, 8 ianuarie, în jurul orei 15,00”, se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Studenta a fost găsită spânzurată într-o pădure de lângă Iaşi

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că tânăra nu a mai fost văzută de joi seara. Ea a spus că pleacă să tragă la xerox cursurile şi nu s-a mai întors. Tânăra de 22 de ani ar fi fost găsită spânzurată cu un colier de plastic.

Potrivit Ziarul de Iaşi, fata era studentă în anul V la Medicină. Tatăl studentei a declarat că fiica sa nu avea iubit.

Deocamdată, anchetatorii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă şi urmează să stabilească motivul pentru care tânăra şi-ar fi pus capăt zilelor.

Potrivit sursei menţionate mai sus, la baza pârtiei a fost găsită o maşină cu un geam spart. Nu e clar în acest moment dacă acest lucru are legatură cu decesul studentei.

Ştire în curs de actualizare

 


Accesează: