Evenimentul Zilei > Politica > Breaking news. Veste proastă pentru Dragnea. Nu mai iese din pușcărie
Breaking news. Veste proastă pentru Dragnea. Nu mai iese din pușcărie

Breaking news. Veste proastă pentru Dragnea. Nu mai iese din pușcărie

Breaking news! Liviu Dragnea iese din închisoare după 5 noiembrie!

UPDATE: Conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea de permisie a lui Liviu Dragnea, după ce în urmă cu câteva ore a circulat informația că fostul lider al PSD obținuse o zi de libertate, informează Digi24.

Știrea inițială

Liviu Dragnea a avut mari motive de bucurie astăzi, după ce a obținut ieșirea din penitenciar!

Fostul lider al PSD a obținut o singură zi de permisie, după data de 5 noiembrie, anunță Antena 3. Dragnea urmează să aleaga ziua pe care o poate petrece acasă, în sânul familiei și alături de cei apropiați.

Irina și Liviu Dragnea

Surse din penitenciar au declarat recent că fostul lider al PSD este un deținut exemplar, care nu generează conflicte și care respectă cu strictețe programele de lucru. De asemenea, Liviu Dragnea ar fi primit aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova.

Liviu Dragnea este absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, iar primul loc de muncă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția copilului Teleorman.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.