Prima reacție a fost oferită chiar de un coleg de-al ei, Lucian Papacostea, care a povestit câteva întâmplări din viața zbuciumată a Luizei Dragne.

„Se numea Luiza…Luiza Dragne Florescu! A fost numita impropriu avocata Cămătarilor!

Probabil ca multă lume nu a cunoscut-o și fără sa vrea a rămas în analele unei Justiții oarbe și seci ca avocata Cămătarilor.

Pe Luiza o știam de la Zet, din greșeală, ani de zile nu m. am intersectat cu ea decât razant și nici la mese nu stăteam… nu aveam prieteni comuni…

În 2013 prin februarie a întrat într-un celebru dosar, îl apara pe Sile Cămătaru și pe Mario, fiul lui Sile Cămătaru.

În martie sau aprilie era deja reținută și propusa pentru arestare preventiva de DIICOT STB…culmea în același dosar în care isi apară clienți… fapta…? lăsase telefonul deschis când era prezenta la percheziție, în celalalt capăt al telefonului cineva asculta ce se întâmpla în timp real în cadrul procedurii.

Am apărat.o împreună cu Caraman și încă câțiva colegi cărora nu le dau numele, eram undeva pe la Hotel Royal unde îmi făceam veacul când am primit telefon … A avut noroc de un judecător deștept și a fost lăsată în libertate.

Prin 2016 cred ca a fost condamnata într. un alt dosar pentru trafic de influenta, a avut grija DNA. ul și denuntatorii de serviciu sa ii dea o importanta nemeritata și sa facă un dosar unui om care ce credeți…nu a fost niciodată un veritabil traficant de influenta, probabil ca disperarea făcuse din ea o escroaca, promitea soluții și judecători…

Când a întrat în pușcărie, Luiza nu avea nici cui sa își lase copilul și ulterior si. a ispășit pedeapsa la Penitenciarul Targsor… a fost liberata condiționat prin 2018 sau 2019 și sincer va spun ca nimeni nu a aparat. o din cadrul Baroului, probabil ca asta este soarta avocatului… are doar datorii și plăti!

A murit acum 2 zile, n-am știut pana nu mi. a spus o jurnalista de la România TV, a murit de leucemie, zicea jurnalista… deși nu cred!

A fost Luiza Dragne un avocat hulit care a fost cel mai mare dușman al ei, toată lumea a folosit. o din varii interese, uneori a plătit și șmecheria… Luiza a fost doar un om rănit de soarta și a plătit prea mult…

Dumnezeu sa o odihnească!”, a spus avocatul Lucian Papacostea.