Evenimentul Zilei > Economie > Breaking Ministrul finanțelor anunță ce se întâmplă cu salariile românilor. Teodorovici este uluit! Situație fără precedent!
Breaking Ministrul finanțelor anunță ce se întâmplă cu salariile românilor. Teodorovici este uluit! Situație fără precedent!

Breaking Ministrul finanțelor anunță ce se întâmplă cu salariile românilor. Teodorovici este uluit! Situație fără precedent!

Breaking Ministrul finanțelor anunță ce se întâmplă cu salariile românilor. Teodorovici este uluit! Situație fără precedent! Așa cum remarca și Capital într-un text de acum câteva zile, salariul mediu net din România a urcat, în premieră, la peste 3.000 de lei, în luna martie. Este un motiv de laudă și de mândrie pentru actualul Guvern, sentimente exprimate, astăzi, de către ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici. Așa cum menționam, însă, și în textul nostru, nu trebuie uitat că salariul mediu a crescut mai ales prin "dictat" având în vedere că a fost tras în sus de salariul minim, impus prin lege.

CAPITAL.RO

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.