Zona Vila Mimosa din centrul orașului Rio de Janeiro este „ocupată” de prostituate. Fetele aşteaptă cu nerăbdare să înceapă marele eveniment, deoarece sunt aşteptaţi  3.7 milioane de oameni din întreaga lume.

Epuizaţi din cauza drumului lung, ajunşi în Brazilia, englezii, şi nu numai, staţionează în bordeluri. Prostituatele le oferă turiştilor condiţii extraordinare pentru a se simţi bine în timpul Cupei.

În jur e 4000 de femei din Rio Vila Mimosa sunt gata să primească invazia de turişti. În acest an, 32 de ţări se vor lupta pentru Cupa Mondială FIFA 2014. Bordelurile se află la câţiva kilometri de faimosul stadion Maracana şi de plaja Copacabana.

Pentru o oră de sex, în general, fetele acceptă 15 euro, însă la marele eveniment vor încasa de la fiecare client câte 25 de euro, iar clienţi deja le sunt englezii.

„Sper să fie bună pentru afaceri. E o problemă la noi. Sistemul de sănătate e groaznic, educaţia la fel, nu avem nici un beneficiu în urma banilor pe care îi producem”, a declarat una dintre prostituate pentru Huffington Post.