Evenimentul Zilei > Monden > Brad Pitt și Jennifer Aniston se reunesc în sfârșit. Suficient cât să bucure fanii din întreaga lume. Foto în articol
Brad Pitt și Jennifer Aniston se reunesc în sfârșit. Suficient cât să bucure fanii din întreaga lume. Foto în articol

Brad Pitt și Jennifer Aniston se reunesc în sfârșit. Suficient cât să bucure fanii din întreaga lume. Foto în articol

Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost cândva consideraţi ca fiind cuplul de aur de la Hollywood. La aproape 15 ani de la despărțire, mai sunt încă doriţi împreună de către admiratorii lor.

De câte ori se intersectează cei doi la diverse evenimente, lumea tresare, mass-media de asemenea, cu speranţa că se vor împăca.

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au reunit la premiile Screen Actors Guild Awards. Imaginile cu ei au devenit virale pe social media, încolţind din nou speranţa împăcării. Fostul cuplu a fost căsătorit între 2000 și 2005, înainte ca Pitt să se cupleze cu Angelina Jolie, cu care s-a căsătorit în 2014.

Cei doi frumoşi de la Hollywood au fost fotografiați împreună în culise la ceremonie, după ce Pitt a câștigat premiul pentru cel mai bun actor din rolul filmului Once Upon A Time. Iar Aniston a fost premiată pentru interpretarea remarcabilă într-un serial de dramă pentru The Morning Show.

O fotografie de pe pagina oficială de Twitter a Screen Actors Guild Award îi arată salutându-se reciproc, în timp ce Pitt ține mâna dreaptă și ea întinde să-l îmbrățișeze. Site-ul oficial a împărtășit și un videoclip cu Pitt urmărind cu atenție pe un ecran în culise în timp ce Aniston și-a luat premiul…