Evenimentul Zilei > Social > Se întâmplă în România! Brad de Crăciun instalat în mijlocul intersecției. Așa ceva nu aţi mai văzut. VIDEO-FOTO
Se întâmplă în România! Brad de Crăciun instalat în mijlocul intersecției. Așa ceva nu aţi mai văzut. VIDEO-FOTO

Se întâmplă în România! Brad de Crăciun instalat în mijlocul intersecției. Așa ceva nu aţi mai văzut. VIDEO-FOTO

Spiritul sărbătorilor i-a cuprins atât de tare pe unii încât au uitat că amplasarea unui brad nu trebuie să deranjeze localnicii. Un brad de Crăciun a fost instalat în mijlocul intersecției, într-un oraș din județul Vrancea, iar mașinile nu mai au destul loc să treacă şi nici vizibilitate.

Este pur şi simplu haos în trafic din cauza unui brad de Crăciun care a fost instalat în mijlocul intersecției şi îi încurcă pe șoferii din oraşul Panciu.

În Panciu, judeţul Vrancea, pe drumul național care face legătura cu localitatea Soveja, a fost plasat un brad de Crăciun. Toate bune şi frumoase până aici, dar alegerea locului de către autorităţi a fost total neinspirată deoarece încurcă traficul.

Pomul masiv, voluminos, împodobit cu luminițe, ar fi arătat minunat într-o piaţă din centrul oraşului. Dar acolo unde a fost amplasat, în mijlocul intersecției, nu face decât să încurce traficul rutier.

Ramurile bogate ale bradului reduc vizibilitatea şoferilor, mărind riscul de accident. Un exemplu despre cum se circulă festiv prin intersecţie vine chiar de la un localnic din Panciu, care a filmat totul.

Imaginile  de mai jos vorbesc de la sine:

După cum puteți remarca autoritățile locale din Panciu, Vrancea, au montat deja bradul de Crăciun, însă acesta a fost pus în mijlocul unei intersecții, îngustând spațiul de trecere a mașinilor, potrivit Vrancea24.

În orașul Panciu, județul Vrancea, primăria a montat bradul de Crăciun chiar în mijlocul acestei intersecții.  Ideea cu bradul falnic este apreciată de localnici, dar creează o problemă şoferilor, mașinile nu mai au destul loc să treacă.

În filmarea surprinsă de un localnic, se vede cum bradul înalt de 10 metri încurcă circulația rutieră, îngustând spațiul de trecere al mașinilor.

Ca să îl evite, șoferii sunt nevoiți să circule pe contrasens. Situația va fi mai rea de atât, spun aceștia, după ce pe brad vor fi montate și ornamentele.