Evenimentul Zilei > Actualitate > VÂNĂTORUL devenit VÂNAT. Un BRACONIER a fost DEVORAT de LEII pe care îi ȚINTEA. NU a mai RĂMAS NIMIC din el!
VÂNĂTORUL devenit VÂNAT. Un BRACONIER a fost DEVORAT de LEII pe care îi ȚINTEA. NU a mai RĂMAS NIMIC din el!

VÂNĂTORUL devenit VÂNAT. Un BRACONIER a fost DEVORAT de LEII pe care îi ȚINTEA. NU a mai RĂMAS NIMIC din el!

Un bărbat despre care se crede că vâna ilegal un grup de lei într-o rezervație din Africa de Sud a ajuns să fie hrana animalelor. Angajații de la Ingwelala Game Reserve au intrat în alertă după ce au auzit strigătele disperate ale braconierului. Când a fost descoperit corpul infractorului, nu mai rămăsese foarte mult din el.

Leii din Africa de Sud au fost mai rapizi decât braconierul și au reușit să îl devoreze aproape complet până să vină ajutoarele. Când felinele s-au împrăștiat, din vânător rămăsese doar capul, într-o baltă de sânge, potrivit Daily Mail.

 

 

Polițiștii au crezut, inițial, că bărbatul era un șofer de tractor care lucra în rezervație, dar, când respectivul angajat și-a făcut apariția, anchetatorii și-au dat seama că bărbatul este, probabil, un braconier. Lângă rămășițele sale a fost găsită o armă de vânătoare.

 

Agenții forțelor de ordine din Africa de Sud au luat legătură cu Ministerul de Interne din stat pentru a-l identifica pe vânătorul care nu avea acte în posesia sa.

 

„Capul era încă acolo, dar leii mâncaseră mare parte din restul corpului. S-a auzit un țipăt și leii s-au împrăștiat când au auzit împușcături, dar era prea târziu să mai facem ceva pentru el. Fusese devorat”, a declarat un muncitor de la rezervație.

 

Braconajul este o industrie foarte profitabilă, mai ales când vine vorba de lei. În orientul Îndepărtat, un schelet de leu valorează aproape 8000 de euro, iar pielea felinei se vinde și cu 3500 de euro. Cât despre dinți, aceștia se vând cu aproape 600 de euro bucata.