Evenimentul Zilei > Justitie > BOUREANU f[cut K.O. din nou de Polițistul de la RUTIERĂ care l-a lăsat lat
BOUREANU f[cut K.O. din nou de Polițistul de la RUTIERĂ care l-a lăsat lat

BOUREANU f[cut K.O. din nou de Polițistul de la RUTIERĂ care l-a lăsat lat

Cristian Boureanu a ajuns în arest, vara trecută, după ce a fost implicat într-un scandal memorabil cu Poliția Rutieră. Boureanu şi iubita lui, Laura Dincă, au fost opriţi în trafic pentru un control de rutină, însă lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula.

Boureanu a agresat un agent de circulaţie şi, iritat de faptul că acesta a ameninţat că îi va face dosar penal, i-a tras un genunchi între picioare. Omul în uniformă, Ovidiu Andrei, a reacţionat instantaneu şi i-a tras o directă de dreapta în gât, făcându-l K.O. pe Boureanu. Mai rău, după o noapte petrecută printre poliţişti, Boureanu a rămas fără dinţi şi s-a ales cu un ochi vânăt, fiind necesară transportarea acestuia la spital.

Condamnat pentru ultraj, Boureanu a vrut răzbunare și l-a acționat în instanță pe agentul care „l-a dus la culcare” în mijlocul străzii. Dar procurorii au clasat dosarul poliţistului Ovidiu Andrei.

Nărăvaș și cu dorința arzătoare a unei vendete, Boureanu a atacat hotărârea, în instanţă. Numai că nici judecătorii nu au părut prea impresionaţi de drama sa, aşa că i-au respins, recent, cererea. "Respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul Boureanu Cristian Alexandru, împotriva ordonanţei de clasare din data de 12.02.2018 dată în dosarul nr. 5569/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa din 26.03.2018 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr. 228/II-2/2018. Menţine soluţia dispusă prin ordonanţa de clasare din data de 12.02.2018 dată în dosarul nr. 5569/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, menţinută prin ordonanţa din 26.03.2018 a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti în dosarul nr. 228/II-2/2018. În baza art.275 alin.2 C.proc.pen., obligă petentul să plătească statului suma de 150 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă", au decis magistraţii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.