Anchetatorii care se ocupă de crima înfiorătoare din Botoșani au făcut public numele fetei de 18 ani, care a fost descoperită moartă într-o pădure din apropierea unui cimitir de la marginea orașului.

Presa locală a titrat că tânăra a fost ucisă cu 13 lovituri de cuţit şi găsită aproape dezbrăcată. Polițiștii l-au încătușat pe autorul crimei, care e mai mic decât victima sa cu doi ani.

Petronela Mihalachi locuia în Ștefănești și era elevă la Colegiul Economic „Octav Onicescu” din municipiul Botoșani. La nici 24 de ore după ce a fost găsită moartă și pe jumătate dezbrăcată, nu s-a aflat care era legătura ei cu băiatul de 16 ani care i-a adus sfârșitul pe deal la Pacea.

 

Trupul victimei a fost descoperit de un bărbat din Botoșani care își plimba câinele prin zonă. El a sunat la 112, după ce a văzut-o inertă de la distanță.

„Pacienta a fost găsită în asistolă de aproximativ o oră. Prezenta multiple plăgi înjunghiate, posibil cu un cuţit în regiunea cordului, în regiunea hemitoracelui drept, membre superioare”, a declarat Eduard Gurău medic în cadrul SJA, potrivit botosaneanul.ro.

 

Vestea că a fost omorâtă cu bestialitate a șocat întreaga comunitate. Rudele, prietenii și colegii sunt în stare de șoc. Mulți dintre ei au așternut pe internet mesaje în memoria sa.

„Te-ai dus dintre noi,înger frumos! Mâinile acelui criminal sa se rupă, sa simtă suferința ce ai simtit o si tu. Prea devreme, aveai o viata frumoasa in față, nici măcar 19 ani nu ai împlinit..Vei ramane mereu in inima mea, prietena mea din toata viața! Dumnezeu sa te odihnească in pace!”, „Vei rămâne mereu printre noi, fată frumoasă !

Te-ar putea interesa și: