Este vorba despre primul bordel  cu gonflabile deschis în Italia . După descinderea agenţilor de la secţia comercială a Poliţiei municipale din Torino, ca şi a inspectorilor de la biroul de igienă al ASL, au fost puse sigiliile. Patronii au fost denunţaţi şi amendaţi cu mai mult de 3.000 de euro. Activitatea de ospitalitate declarată de societate n-ar fi fost în litera legii: ceea ce li s-a prezentat, era un fel de ''magazin al plăcerilor'', inaugurat pe 3 septembrie, în realitate funcţionând ca un adevărat hotel cu ora. Propietara vorbeşte doar de necesitatea reglementării unor formalităţi şi anunţă reluarea activităţii în zilele următoare.

La LumiDolls, la preţul de 80 de euro o jumătate de oră (care sare la 100 de euro ora), clientul se poate distra în cameră cu gonflabila sa preferată. Pentru agenţii care au efectuat controalele, este vorba de o chestiune abuzivă de închiriere de camere. Camerele, trei la număr, cu duş şi Tv, care, la cerere, transmite filmuleţe porno, au fost sechestrate. Ca şi cele 8 păpuşi sexy gonflabile, între care şi o versiune masculină, fiindcă nu erau prevăzute cu etichete care să indice materialul din care erau fabricate, ca şi ţara care le-a produs. Doar această lipsă a mai adăugat mai mult de 1.000 de euro la amendă.

Patronii au ales calea rămânerii sub anonimat, fără să aibă reclame la intrare, însemnuri sau sonerii. Iar pentru a afla adresa, ţinută în cel mai mare secret, era necesar să te înregsitrezi via Internet. Clienţilor le era garantat anonimatul, iar venirea lor în stabiliment nu era comunicată nici măcar în formă telematică Autorităţilor de siguranţă publică. O chestiune obligatorie pentru orice fel de hotel. Mai este apoi chestiunea igienico-sanitară. ''Curăţenia este garantată 100% de uitilizarea de produse şi proceduri secrete, cu certificare europeană'', asigură site-ul Internet al LumiDolls. Dar inspectorii de la ASL au fost de cu totul altă părere. Nivelul de igienizare a fost considerat insuficient, notează Huffingtonpost

 
 
 
 

Citește și: