Evenimentul Zilei > Monden > Borcea şi Pelinel au făcut-o în văzul tuturor! Avem imaginea-bombă. Foto
Borcea şi Pelinel au făcut-o în văzul tuturor! Avem imaginea-bombă. Foto

Borcea şi Pelinel au făcut-o în văzul tuturor! Avem imaginea-bombă. Foto

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel fac ocolul tabloidelor din România după ce au decis să apară împreună într-o emisiune tv, pentru prima oară de la dubutul relaţiei lor.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost invitați la „Star Matinal” şi au arătat că sunt la fel îndrăgostiți ca în momentul în care s-a oficializat relaţia lor.

Cei doi s-au sorbit din priviri şi s-au ținut tot timpul de mână, semn că legătura lor este una foarte solidă. Mai mult, ei au fost foarte relaxaţi şi deschişi.

Astfel, Borcea și Pelinel au lansat câteva declarații surprinzătoare despre relația lor și au dezvăluit care secretul căsniciei lor.

Borcea a fost mereu cu zâmbetul pe buze şi la un moment dat a alintat-o pe Valentina spunându-i „iubire” în direct.

Imaginea cu Borcea şi Valentina Pelinel în studioul emisiunii „Star Matinal”

Omul de afaceri, fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo, a dezvăluit că a fost impresionat de iubirea pe care i-a împărtășit-o permanent partenera lui.

În ciuda piedicilor pe care le-au avut cei doi, Borcea n-a ascuns că a fost impresionat de loialitatea arătată într-un moment foarte greu de fostul fotomodel.

„Pe noi, distanța ne-a unit. Când iubești, ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el, o să fie un război greu de dus.

Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună”, a spus Valentina.

„Am avut piedici, dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar.

I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum, că sunt 6 ani și 4 luni.

Atunci mi-a spus că nu o interesează nimic și că vrea să fie cu mine, indiferent de greutăți”, a fost reacţia lui Cristi Borcea.

„I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee.

După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna, femeia cu care voi face o familie”, a completat Borcea.

Anul trecut, Borcea era condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în care apare și fostul edil al Constanței, Radu Mazăre.

Instanța a decis contopirea pedepsei din acest dosar cu aceea din dosarul privind transferurile jucătorilor de fotbal şi a rezultat o pedeapsă de 7 ani și 6 luni de închisoare.

În cele din urmă, Borcea a fost eliberat în luna noiembrie, anul 2019.

sursa: spynews.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: