Evenimentul Zilei > Monden > Borcea aruncă femeile în luptă! Le-a pus pe Valentina Pelinel și Narcisa Birjaru să muncească pentru Mihaela!
Borcea aruncă femeile în luptă! Le-a pus pe Valentina Pelinel și Narcisa Birjaru să muncească pentru Mihaela!

Borcea aruncă femeile în luptă! Le-a pus pe Valentina Pelinel și Narcisa Birjaru să muncească pentru Mihaela!

”Clanul” Borcea e pe litoral. Actuala nevastă lucrează pentru fosta, iar fostul acționat de la Dinamo a întărit linia de atac și cu o altă femeie: Narcisa Birjaru, câțtigătoarea de la Chefi la cuțite.

E plin sezon pe litoral, așa că Borcea a lăsat totul deoparte și, direct din vacanța în Turcia, a poposit la Olimp, acolo unde fosta sa soție administrează un hotel de lux.

După ce afaceristul a angajat-o pe Narcisa Birjaru, câștigătoarea de la Chefi la cuțite să gătească pentru turiștii pe care îi găzduiește fosta soție, a venit rândul Valentinei să lucreze pentru Mihaela. Dincolo de faptul că fosta a fost ajutată concret de actuala, Valentina Pelinel se ocupă și de imaginea hotelului Mihaelei, pentru care face lobby pe rețelele de socializare, postând fotografii cu ea din diverse zone ale resortului și îndemnuri pentru turiși de a se caza acolo.

Valentina Pelinel s-a fotografiat și alături de Narcisa Birjaru, în bucătăria hotelului.

Borcea are 9 copii cu 4 femei

Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick și gemenii Melissa și Angelo. În timpul mariajului, Borcea a cunoscut alte două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine. Alina Vidican i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru şi pe micuţa Gloria. Borcea le achită o pensie alimentară de lux.

Cu Valentina Pelinel, Borcea are trei copii, un băiețel și două gemene.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: