SIMONA HALEP şi SORANA CÂRSTEA au înnebunit planeta! Ce loc ocupă în TOPUL celor mai SEXY tenismene | GALERIE FOTO 

Există, însă, voci, precum cele de la Wall Street Journal, care spun că imaginile cu antrenamentele de arte marţiale au rol publicitar.

Cu toate acestea, decizia companiei asiatice are mai degrabă rolul de a creşte rata de retenţie a angajaţilor şi cu dorinţa de a le ajuta pe stewardese să se descurce în situaţiile limită şi să nu se mai perceapă pee le însele ca fiind vulnerabile în faţa călătorilor indisciplinaţi.


  SEXY şi FANATICE! Cum arată FEMEILE din armata COREEI DE NORD care apără tronul dictatorului Kim | GALERIE FOTO 

Se pare, însă, că antrenamentele de Wing Chun dau roade. Eva Chan, unul dintre purtătorii de cuvânt ai Hong Kong Airlines, a declarat pentru AOL că artele marţiale au ajutat-o în timpul unui zbor de la Beijing la Hong Kong, atunci când a fost nevoită să interacţioneze cu o persoană aflată în stare de ebrietate.

Totodată, conform unui alt purtător de cuvânt al companiei, echipajul unui avion se confruntă cu persoane violente chiar şi de trei ori pe săptămână.

Aflaţi, din GALERIA FOTO de mai sus, cum arată stewardesele din cadrul companiei aeriene Hong Kong Airlines care cunosc arte marţiale şi pot pune cu botul pe labe orice călător cu intenţii violente sau chiar teroriste.