Evenimentul Zilei > Social > Bomba vine din Triunghiul Bermudelor: „O schimbare magnetică potențial catastrofală se întâmplă chiar acum”
Bomba vine din Triunghiul Bermudelor: „O schimbare magnetică potențial catastrofală se întâmplă chiar acum”

Bomba vine din Triunghiul Bermudelor: „O schimbare magnetică potențial catastrofală se întâmplă chiar acum”

Enigma Triunghiului Bermudelor „poate fi în sfârșit aproape de a fi rezolvată” după ce un om de știință a identificat o anomalie care se află adânc sub scoarța terestră - dar nu este neapărat o veste bună pentru viitor.

Cunoscută și sub numele de Triunghiul Diavolului, această regiune din Oceanul Atlantic de Nord în care se spune că au dispărut numeroase aeronave și nave, dă bătăi de cap oamenilor de ştiinţă.

Așa-numitul triunghi se numără printre cele mai grele trasee de transport maritim din lume, navele trecând frecvent prin el pentru a ajunge în porturile din America, Europa și insulele Caraibelor. Cultura populară a atribuit diversele dispariții paranormalului sau chiar a unui fel de monstru marin colosal, dar savantul dr. Justin Revenaugh are o explicație mai rațională.

Teoria sa a fost dezvăluită în cadrul serialului „History’s ‘In Search Of’ series”, în care Zachary Quinto a prezentat modul în care câmpul magnetic al Pământului poate juca un rol.

Misterul Triunghiului Bermudelor s-a putut rezolva:

Misterul Triunghiului Bermudelor s-a putut rezolva

„Experții au susținut că concentrația mare de magnetită a zonei ar putea cauza interferențe cu câmpul magnetic al Pământului, ceea ce duce la anomalii meteorologice şi probleme mari de navigație.

Secretul este mult mai adânc decât fundul oceanului

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.