Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ în SHOWBIZ! Un CELEBRU artist îşi schimbă SEXUL. Vrea să devină FEMEIE: „Mă va chema Daria!” – FOTO în ARTICOL
BOMBĂ în SHOWBIZ! Un CELEBRU artist îşi schimbă SEXUL. Vrea să devină FEMEIE: „Mă va chema Daria!” – FOTO în ARTICOL

BOMBĂ în SHOWBIZ! Un CELEBRU artist îşi schimbă SEXUL. Vrea să devină FEMEIE: „Mă va chema Daria!” – FOTO în ARTICOL

Florin Chechişan, pe numele lui de scenă Keky, a început în Thailanda a început tratamentul hormonal şi, peste câteva luni, va fi supus unei operaţii de schimbare de sex. Artistul își dorește să devină femeie.

Keky și-a făcut apariția în showbiz-ul românesc în 2012, drept primul cântăreţ pe tocuri. Acum pregăteşte o revenire în forţă pe plan muzical, însă doar după ce îşi va schimba sexul. Florin Chechişan este hotărât să devină femeie și a început deja procesul în Thailanda. 

Terapia va dura aproximativ nouă luni şi încă nu a început să-şi facă efectul.  „Am început o terapie, dar este cale lungă. Am început un tratament hormonal care durează vreo opt, nouă luni. Încă nu a început să-şi facă efectul, e o tranziţie care presupune timp. În această lună am început tratamentul, cu tot cu consiliere pentru că, fără ea, nu-ţi dă nimeni avizul. Sunt sprijinit de «Asociaţia Accept» pentru că ei au avocaţi, o să trebuiască, la un moment dat, să dau statul român în judecată pentru a-mi schimba numele, pentru că o să fie o discrepanţă foarte mare între imagine şi numele din buletin.

Părinţii mă sprijină, nu au nimic împotrivă. Au înţeles faptul că niciodată nu m-am simţit în concordanţă cu ceea ce sunt în interior. Le-am explicat că acest proces a fost o descoperire de-a lungul timpului, adică nu m-am trezit peste noapte că vreau să devin femeie. Mi-am dat seama de anumite reacţii, circumstanţe, peste perioadele de negare… Am aflat abia la 30 de ani că, de altfel, sunt altcineva”, a povestit Keky pentru Cancan.ro. 

Keky a povestit că urmează să poarte haine de damă inclusiv la locul de muncă, însă va introduce elementele treptat, în aşa fel încât colegii să nu rămână şocaţi.

“Durează cam opt, nouă luni până se vor vedea cu ochiul liber modificările. În toată această perioadă îmi va cădea barba, aici voi mai interveni cu nişte ceară, încep să mi se formeze sânii, mameloanele, mi se mai subţiază vocea, mi se mai feminizează trăsăturile, corpul suferă nişte modificări, o să slăbesc, se produc anumite schimbări. Nu vreau să procedez precum Naomy, să fiu travestit. Voi reveni în muzică atunci când schimbarea va fi completă, pentru că nu vreau să cad în derizoriu.

„În clipa de faţă, lucrez într-o multinaţională, dar, momentan, nu-mi permit să apar îmbrăcat în femeie. Pentru că, aşa cum am spus, este cale lungă, tranziţia aceasta se face în câteva luni. În tot acest timp, eu încerc să introduc unele elemente, adică nu pot să apar brusc îmbrăcat în femeie la locul de muncă pentru că le-aş produce tuturor un scurtcircuit în creier. Astfel că încerc să introduc unele elemente. Să-mi iau blugi şi alte haine unisex. Ar fi penibil să apar acum în travestit în faţa colegilor pentru că sunt foarte multe schimbări de făcut”, a spus Keky pentru aceeași sursă.