Christina Ich şi Alex Piţurcă formează cel mai nou şi îndrăgit cuplu din showbiz. 

De când s-au întors dintr-o vacanţă în Mexic, cei doi sunt nedespărțiți, modelul îşi declară dragostea copleșitoare pe instagram, iar povestea pare învăluită în inimioare, norișori pufoşi şi zeci de săgeţi trase de Cupidon.

Mai mult decât atât, fostul fotbalist declara acum câteva săptămâni că simte că noua iubită este un dar de la Dumnezeu. Suna frumos, nu? Din păcate pentru romanticii incurabili care deja îi vedeau la altar pe Christina şi pe iubitul ei, superba Ich încă mai are sentimente pentru fostul iubit, Luca, un antrenor cunoscut de fitness, conform wowbiz.ro

Chiar în pragul Zilei Îndrăgostiţilor, când Piţi făcea probabil turul florăriilor din Bucureşti în căutarea buchetului de flori perfect, vedeta a fost imortalizată când intra alături de fostul prieten în blocul unde locuiește acesta…Înainte să pășească în lift, protagoniștii noştri s-au sărutat, gest ce demonstrează, fără echivoc, natura relației dintre ei.

Vezi foto AICI. 

După o oră şi jumătate, cei doi au coborât din apartamentul lui Luca, sportivul purtând altă bluză şi altă pereche de pantaloni.

Christina Ich este un model apreciat, cu o comunitate de aproape 600.000 de prieteni pe instagram. Vedeta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România şi a devenit cunoscută în urma scenetelor umoristice cu celebrul Bromania. Influencer-ul are, de două luni, o relaţie cu Alexandru Piţurcă, fiul lui Victor Piţurcă. Tânărul a declarat, de curând, că o iubește enorm pe Christina şi că o consideră o femeie miraculoasă, un adevărat dar de la Dumnezeu.

Sursa foto: Instagram