Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBA sfârșitului de an despre Pomohaci. Abia acum s-a AFLAT: „Copilul era elev in clasa a 8-a. Este o tragedie!”
BOMBA sfârșitului de an despre Pomohaci. Abia acum s-a AFLAT: „Copilul era elev in clasa a 8-a. Este o tragedie!”

BOMBA sfârșitului de an despre Pomohaci. Abia acum s-a AFLAT: „Copilul era elev in clasa a 8-a. Este o tragedie!”

Cristian Pomohaci a lipsit fără să dea nici un fel de explicații de la un spectacol pe care trebuia să îl susține în Piața Amzei din București.

Fanii care aveau impresia că preotul-vedetă se concentrează pe muzică după caterisire s-au înșelat. Vineri seara, el a păcălit organizatorii și nu a mai aparut la spectacol. Mai mult decât atât, Pomohaci și-a închis și telefoanele, așa ca organizatorilor le-a fost imposibil să îl mai contacteze.

Stirilekanald.ro au aflat insa adevaratul motiv care a stat la baza deciziei cantaretului de a nu-si respecta angazamentul si a absenta, relative fara motiv, de la concert din Bucuresti. "A fost chemat de urgenta in Mures, la familia unui prieten de-al sau. Acesta avea un fiu, iar baiatelul s-a spanzurat! Copilul era elev in clasa a 8-a. Este o tragedie!

A fost anuntat telefonic si a plecat imediat spre Mures. Sa se intample asa ceva aproape in Ajun de Sarbatori si cu un copil de nici 14 ani, e ceva foarte dureros. Parintii erau in stare de soc, asa ca el a decis sa paraseasca Bucurestiul si sa mearga acolo sa ii ajute, sa fie alaturi de familia incercata", a declarat o persoana din lumea artistica. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: