Evenimentul Zilei > Justitie > BOMBĂ! Legătura dintre VICTOR PONTA, BARACK OBAMA și TONY BLAIR. Detalii INCREDIBILE ieșite la IVEALĂ după ce fostul premier a fost AUDIAT LA DNA PLOIEȘTI
BOMBĂ! Legătura dintre VICTOR PONTA, BARACK OBAMA și TONY BLAIR. Detalii INCREDIBILE ieșite la IVEALĂ după ce fostul premier a fost AUDIAT LA DNA PLOIEȘTI

BOMBĂ! Legătura dintre VICTOR PONTA, BARACK OBAMA și TONY BLAIR. Detalii INCREDIBILE ieșite la IVEALĂ după ce fostul premier a fost AUDIAT LA DNA PLOIEȘTI

Victor Ponta s-a întâlnit în urmă cu trei ani cu președintele Statelor Unite ale Americii, Victor Ponta cu prilejul ceremoniei în memoria lui Nelson Mandela de la Soweto, Africa de Sud. El a fost introdus șefului de stat al SUA de către premierul britanic Tony Blair. Informația a fost prezentată de cotidianul Daily Telegraph.

Totuși, Victor Ponta a negat aceste lucruri ulterior și a declarat că este o minciună.

”Că sunt potenţial client, din acest motiv am fost prezentat (lui Barack Obama, n.red.)! Nu sunt nici client, nici potenţial, sunt cel mai tânăr prim-ministru din aceeaşi familie politică! Şi sunt mândru să îl cunosc pe Tony Blair, pe care îl consider un model politic", a spus Ponta.

Tony Blair, care deţine firma de consultanţă Government Advisory Practice, s-a deplasat de cel puţin două ori la Bucureşti în 2013 pentru a se întâlni cu Ponta, menţionează The Daily Telegraph.

La rândul său, în luna octombrie a aceluiași an, Ponta a declarat că România se pregateste sa intre în reţeaua lui Blair – Global Network of Delivery Leaders – care îşi propune să îşi ajute membrii să îmbunataţească servicii precum educaţie, sănătate şi construcţii.

Blair nu ratează nicio ocazie de-şi face noi prieteni şi să îşi extindă deja dezvoltata reţea de contacte. Astfel că nu ar trebui să fie o surpriză că şi la o ceremonie de comemorare pentru Nelson Mandela i-a prezentat lui Barack Obama un posibil client, mai scrie publicaţia citată.

Un purtător de cuvânt al lui Blair a declarat, potrivit cotidianului britanic: “După cum aţi observat probabil, la funeralii au fost prezenţi numeroşi lideri". “Tony Blair nu are contract cu guvernul român şi dacă echipa sa a lucrat acolo, nu a costat nimic guvernul român şi nu a fost în profitul personal al lui Tony Blair", a adăugat acesta, conform sursei citate.