Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în showbizul american! Heidi Klum s-a căsătorit cu un tânăr mai mic cu 17 ani. Foto în articol
Bombă în showbizul american! Heidi Klum s-a căsătorit cu un tânăr mai mic cu 17 ani. Foto în articol

Bombă în showbizul american! Heidi Klum s-a căsătorit cu un tânăr mai mic cu 17 ani. Foto în articol

Heidi Klum este actriță, fotomodel de succes, prezentatoare TV, businesswoman, designer de modă german. În 2008 ea a devenit cetățeană americană păstrându-și cetățenia Germaniei. Iar potrivit presei de peste ocean, supermodelul de top s-ar fi căsătorit în secret cu un tânăr de 28 de ani.
Heidi Klum s-a căsătorit cu iubitul său cu 17 ani mai tânăr decât ea Heidi Klum. Celebrul fotomodel este în vârstă de 45 de ani, iar Tom Kaulitz – rocker german – are 29 de ani,  şi este chitaristul trupei Tokio Hotel.
Publicaţia  americană TMZ a dezvăluit certificatul de căsătorie care arată că şi-au unit destinele în februarie, la doar câteva luni după ce s-au cunoscut. Tom Kaulitz a cerut-o pe Heidi în căsătorie pe dat de 24 decembrie 2018.
Heidi și Tom sunt împreună de la începutul anului 2018. Heidi este deja la a treia căsătorie şi  mama a două fete și doi băieți, cu vârsta cuprinsă între 10 și 15 ani. Prima lor apariție publică a fost  la Festivalul de Film de la Cannes în mai 2018.
Heidi Klum a fost atacat din cauza diferenței de vârstă faţă de noul său partener. Tom este cu 17 ani mai tânăr decât ea. „Este pentru prima dată când vârsta îmi sare în față și trebuie să reacționez. Trebuie să fii fericit fără să te îngrijorezi prea mult de ceea ce cred oamenii. Să vă îngrijorați pe tema asta  vă va oferi doar mai multe riduri „, a replicat vedeta.  Fotomodelul  a spus câteva săptămâni mai târziu că nu-şi aminteşte să fi fost atât de fericită  aşa cum este cu Tom.
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, câine şi în aer liber
Sursa foto: Facebook – Heidi Klum