Evenimentul Zilei > Monden > Bombă în showbiz-ul românesc! Trădări și triunghiuri amoroase pe aceeași scenă
Bombă în showbiz-ul românesc! Trădări și triunghiuri amoroase pe aceeași scenă

Bombă în showbiz-ul românesc! Trădări și triunghiuri amoroase pe aceeași scenă

În urmă cu două zile au ieșit la iveală fotografii cu Alexandru Papadopol și cu fosta nevastă a lui Adrian Titieni, Adriana Irimescu, în timp ce se sărutau într-o parcare. Alexandru Papadopol și Adrian Titieni joacă în aceeași piesă de trei ani, Titieni fiind și cel care îl școlește pe Papadopol să-și ia doctoratul.

În vârstă de 56 de ani, Titieni a spus că nu are ce să declare cu privire la relația pe care o are fosta sa nevastă cu Papadopol, colegul cu care joacă în aceeași piesă, pentru că a divorțat de Adriana Irima în 2017.

„N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Titieni, relatează spynews.ro.

 

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au declarat surse din anturajul actorului şi regizorului Adrian Titieni, potrivit B1.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: