Binca Pop face ce face și tot ajunge în mijlocul unui scandal.

„Fosta „ispită” de la „Insula Iubirii” este una dintre cele mai nonconformiste tinere de pe scena mondenă. Dar, de data aceasta, Bianca Pop se pare că a trecut la „nivelul” următor și pare că s-a lansat în industria filmelor pentru adulți.

În video-ul ce pare mai degrabă o prezentare a unei producții XXX, Bianca Pop apare în una dintre cele mai incendiare ipostaze de până acum. Goală-pușcă, bruneta lipsită de orice inhibiție se mângâie în cel mai senzual mod cu putință pe formele apetisante cu care a înzestrat-o natura. Nu se știe cine era adevăratul destinatar al filmulețului”, anunță cancan.ro.

Vedeta de la Antena 1, gafă după gafă. Internauții au luat foc. „Scursura societății”

După ce a provocat un scandal de zile mare într-un restaurant de fițe din Capitală, ispita de la Insula Iubirii s-a trezit că a rămas fără voce. După scandalul din local, Bianca Pop și-a continuat „reprezentația” într-un taxi, în drum spre casă.

Ba mai mult, într-un live de pe contul ei de Instagram, fosta ispită de la Insula Iubirii și-a arătat zonele intime, spre mirarea internauților care o urmăreau, dar și a unui băiat de oraș cu care era în discuția video.

Bruneta care a participat la Insula Iubirii a făcut azi un live pe Instagram împreună cu un gigolo din București pe care îl cheamă Mario.

La un moment dat, în timpul discuției, băiatul i-a atras atenția că i se văd “comorile” din maioul mulat, iar ea, fără să ezite, i-a arătat sânul drept.

Bianca Pop nu s-a oprit aici. Ulterior, aceasta a făcut un gest obscen, cel mai probabil, cu dedicație pentru prietenul din live.

“Mie? Nu ai obraz (…)” a fost reacția lui Mario, amicul fostei ispite de la Insula Iubirii

Gestul Biancăi a fost taxat rapid de internauți. În timp ce unii i-au făcut morală, alții chiar au jignit-o spunându-i că este “scursura societății”.

După gafa comisă pe rețele sociale, bruneta le-a cerut ajutorul apropiaților și susținătorilor ei. Pe imaginile unei înregistrări, ea a postat următorul mesaj: “Nu am voce… deloc! Și simt dureri foarte mari în gât. Ce mă fac?”. Acuzată că ar folosi substanțe interzise, diva a negat într-un mesaj publicat atât pe Facebook, dar și pe contul său oficial de Instagram.

În cadrul declarațiilor furtunoase, fosta ispită a dezvăluit că a plecat de la Antena 1 și a semnat un contract cu șefii de la Kanal D, scrie Cancan.

sursa: cancan