Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în presa românească! Și-a dat demisia direct. Plecare cu scandal, după ani de emisie
Bombă în presa românească! Și-a dat demisia direct. Plecare cu scandal, după ani de emisie

Bombă în presa românească! Și-a dat demisia direct. Plecare cu scandal, după ani de emisie

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de la Digi 24 a plecat trântind ușa, de la postul TV, și a explicat ce motive au stat la baza acestei decizii.

Unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de la Digi 24 a decis să părăsească postul și a făcut afirmații de impact atunci când și-a explicat gestul. După 10 ani de activitate la această stație, Stelian Muscalu, realizatorul emisiunii „Business Club”, și-a prezentat demisia. El a vorbit despre hotărârea luată.

Explicațiile oferite de jurnalistul care și-a dat demisia de la Digi 24

„În acest moment, proiectul Digi24 reprezintă trecutul pentru mine. Marea problemă este că, în prezent, presa mare este aservită. Şi, atenţie, deşi nu-mi plac generalizările, o să merg spre această zonă. Şi aici există un cerc vicios. Din cauza faptului că, de prea multe ori, de cele mai multe ori, informaţiile nu ajung în mod corect şi echilibrat, vedem odată la patru-cinci ani că şi votul oamenilor este cumva haotic (…).

Asta pentru că avem o clasă politică extrem de nocivă. Este ca un cancer – dacă privim societatea ca un organism viu. Cancerul acesta s-a extins şi a atins şi presa. În momentul în care vom reuşi să scăpăm de cancer şi să avem, implicit, o presă curată, atunci lucrurile ar putea să se îndrepte spre un drum normal”, a afirmat Stelian Muscalu.

Stelian Muscalu, Digi 24
Stelian Muscalu, Digi 24

Sunt multe lucruri pe care vreau să le fac. În primul rând vrea să mă asigur că cei doi copii ai mei, care au azi 7 şi 11 ani, vor putea să trăiască în mod civilizat, decent, în această ţară şi că nu vor fi nevoiţi să o părăsească.

Prin urmare, în acest moment îmi doresc foarte mult să pun umărul la asanarea României. Şi când spun lucrul acesta nu exclud grupurile de oameni de afaceri, ONG-uri. Sunt deja o mulţime de grupuri, de grupări care fac lucrul acesta. Care încearcă să salveze România din ghearele unor oameni care s-au obișnuit să se înfrupte din ea.

Se va ocupa și mai departe de analize economice

Voi face în continuare analize economice, voi veni aici şi vă voi spune ceea ce cred eu că este normal, că este corect. Voi încerca să analizez în continuare deciziile luate la nivel guvernamental. Şi aici le voi putea spune cum cred eu că este de cuviinţă, aşa cum cred eu că este normal să fie transmisă informaţia”, a mai spus jurnalistul.

Absolvent de ASE, Stelian Muscalu a mai lucrat la Realitatea TV, Național TV și N24, Antena 1 și Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.