Evenimentul Zilei > Sport > Bombă în lumea sportului! Simona Halep s-a retras din turneul de la Linz înainte de semifinale
Bombă în lumea sportului! Simona Halep s-a retras din turneul de la Linz înainte de semifinale

Bombă în lumea sportului! Simona Halep s-a retras din turneul de la Linz înainte de semifinale

Joi seara, fanii frumoasei jucătoare de tenis au avut parte de o surpriză bombă! Simona Halep și-a anunțat retragerea de la semifinalele turneului de la Linz. După ce a reușit o revenire de zile mari, iată că renunță la competiție din cauza unor probleme de sănătate.

Simona Halep a avut miercuri parte de un meci de excepție, care a adus fanilor o imensă bucurie. Meciul cu Jaqueline Cristian a fost o dispută extrem de dificilă, ba chiar oponenta sa a condus-o o bună perioadă de timp. În partida a doua, Simo a avut parte de o revenire de senzație și a reușit să obțină victoria și un loc în semifinalele turneului de la Linz.

Această calificare i-a adus Simonei Halep și punctele necesare pentru a intra din nou în Top 20 WTA mondial. A avut reacții nervoase și a aruncat racheta de pământ, însă la finalul meciului și-a cerut scuze pentru atitudinea nesportivă.

Din păcate, revenirea de senzație de miercuri i-a creat neplăceri mari. În urmă cu puțin timp, Simona Halep a anunțat pe pagina personală de Facebook că se retrage din turneul de la Linz, chiar înaintea semifinalelor. O problemă de sănătate o împiedică să intre pe teren. În locul ei, în semifinale va merge Jaqueline Cristian.

„Din păcate, nu pot să joc în semifinala din această seară după accidentarea la genunchi din meciul de ieri. Aș face orice pentru a putea juca, dar este umflat și dureros și jocul nu va face decât să înrăutățească lucrurile. Vreau să le mulțumesc enorm organizatorilor turneului și fanior de aici pentru o săptămână fantastică. Sper să mă întorc!”, a scris Halep, pe Facebook.

Chiar dacă s-a retras din competiție, jucătoarea de tenis profesionist va rămâne cu punctele acumulate în urma victoriei de miercuri și va fi din nou în Top 20 WTA. Simona Halep încheie astăzi unul dintre cele mai slabe sezoane ale sale, iar asta nu din cauza evoluției sale, ci din motive medicale. Încă de la începutul sezonului  a avut parte de o accidentare serioasă la gambă, care a ținut-o departe de terenul de tenis. S-a retras din multe turnee importante și nu a reușit să obțină niciun titlu în acest an.