Evenimentul ZileiActualitateBOMBĂ în lumea MONDENĂ. Mihaela Rădulescu, SURPRINSĂ pe stradă într-o ipostază INTIMĂ. Fanii au rămas fără REPLICĂ – FOTO

BOMBĂ în lumea MONDENĂ. Mihaela Rădulescu, SURPRINSĂ pe stradă într-o ipostază INTIMĂ. Fanii au rămas fără REPLICĂ – FOTO

BOMBĂ în lumea MONDENĂ. Mihaela Rădulescu, SURPRINSĂ pe stradă într-o ipostază INTIMĂ. Fanii au rămas fără REPLICĂ – FOTO
Mihaela Rădulescu și celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner trăiesc de patru ani o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să își arate sentimentele în public.

Vedeta și iubitul ei se află într-o vacanță Italia, de unde Felix a publicat pe o rețea socială o fotografie în care își sărută pasional iubita. 

„Nu e nimic greșit într-un sărut franțuzesc în Italia”, a scris Felix Baumgartner în descrierea imaginii care a primit sute de like-uri din partea internauților. 

Într-un interviu pentru Libertatea, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relaţia pe care a dezvoltat-o cu Arnold Schwarzenegger, care s-a dovedit a fi „un tip foarte modest, foarte deschis şi foarte jovial“ în ciuda statutului de superstar. Mai mult, membra juriului „Românii au talent“ a precizat că actorul s-a arătat foarte interesat de România.

„E aproape o tradiţie să ne vedem cu Arnold când ajungem în Los Angeles. Arnold şi Felix sunt prieteni buni de ani de zile. E o plăcere să conversez cu el, a fost foarte curios să-i povestesc despre România şi m-am bucurat să aud cât de mult o admiră pe Nadia Comăneci! E un tip jovial şi simplu, simpatic foc şi într-o formă fizică fantastică“, a declarat Mihaela. 

 

 


Accesează: