Evenimentul Zilei > Actualitate > Bombă în cazul milionarului „otrăvit”! A apărut fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu. EXCLUSIV
Bombă în cazul milionarului „otrăvit”! A apărut fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu. EXCLUSIV

Bombă în cazul milionarului „otrăvit”! A apărut fiica nelegitimă a lui Costi Dinescu. EXCLUSIV

Constantin Dinescu, milionarul excentric care a murit, în condiții dubioase, după o noapte petrecută pe litoral, face surprize și după dispariție. La înmormântarea sa a venit și fiica lui, provenită dintr-o relație din adolescență.

Episodul 1. Un copil ascuns vreme de 25 de ani

EvZ a reușit să o găsească pe doamna care susține că este fiica nelegitimă a lui Constantin Dinescu. Are 49 de ani pe care i-a împlinit pe 9 august, în ziua în care tatăl ei a intrat în spitalul din Constanța și acolo s-a stins, 6 zile mai târziu. O cheamă Carmen Alexandru, are familie, inclusiv pe mama, cândva iubita din adolescență a lui Costi Dinescu.

EXCLUSIV

Carmen Alexandru mi-a spus că, în acea zi de 9 august a tot așteptat să o sune tatăl, să-i spună „La mulți ani”, așa cum făcea de obicei. Nu a sunat. Iar la un moment dat l-a apelat ea. Avea telefonul închis, lucru care spune că a mirat-o fiindcă nu-și închidea niciodată telefonul. Poate doar în avion. Stătea mult prin străinătate tatăl și a gândit că o va suna când va putea. Apoi, sâmbătă, 15 august, a citit pe un site știrea, apoi a auzit la televizor că tatăl ei a „murit otrăvit de o femeie, la mare”.

Încep să pun întrebări despre trecutul ei și legătura cu tatăl care nu a recunoscut-o la naștere. Iar povestea începe să curgă. Seamănă mult cu cea a fiicei poetului Adrian Păunescu, pe nume tot Carmen.

Fata lui Constantin Dinescu spune că a aflat de la 7 ani că soțul mamei ei nu este tatăl ei natural. De atunci și încă mulți ani, fetița, apoi adolescenta Carmen și-a întrebat mereu mama cine este, cine e tatăl ei, ce s-a întâmplat cu el.

„Zece mii de întrebări am pus, dar mama nu a vrut să-mi dea niciodată amănunte, refuza să discutăm subiectul. Mai târziu, după ce l-am cunoscut pe tata, după ce am aflat povestea lor, pot să vă spun că mama este pentru mine o eroină. Faptul că, la 18 ani, a avut curajul să ia viața în piept cu un copil în brațe, spune multe despre ea ca om. Nu era ușor în acele vremuri, mai ales că era o altă mentalitate vizavi de femeia care avea un copil fără tată. Iar mama nu l-a căutat niciodată să-i ceară ceva, iar mie nu a vrut să-mi spună niciodată cine este. Îmi spunea doar că e în viață, dar nimic altceva. Până în ziua în care m-a căutat el, tata”, mi-a povestit Carmen Alexandru.

Când a căutat-o tata? Când fata lui avea 25 de ani. De fapt, atunci a găsit-o, fiindcă i-a spus că a căutat-o timp de doi ani, prin tot felul de metode și relații. Simțea că bebelușul pe care îl văzuse în brațele fostei sale iubite ar putea să fie copilul lui, așa i-a spus lui Carmen.

Era anul 1996. Costi Dinescu avea atunci 45 de ani, era însurat și avea acasă un băiat de 7 ani.

Restul poveștii, împreună cu niște dovezi care atestă legătura dintre Carmen și milionarul Costi Dinescu, veți putea citi mâine pe evz.ro

Dacă dețineți informații sau dovezi despre acest caz, îmi puteți scrie pe adresa de mail [email protected]

PAGINA ANTERIOARA