Lumea Justiției menționează că, printr-un rechizitoriu verificat de adjunctul sefului Sectiei I a DNA Danut Volintiru, în dosarul Anei Maria Pătru, în loc să existe înregistrări care să probeze pretinsul trafic de influență, există de fapt 101 înregistrări cu discuții purtate între doi șoferi de tir, sau discuții purtate de cei doi camionagii cu soțiile lor.

Reiese astfel că procurorul Lucică, suspendat acum din funcție, a trimis in instanta rechizitoriul 308/P/2016 privind-o pe Ana Maria Patru, fără a pune la dosar înregistrările care aveau rolul de a proba acuzațiile sale.

Dosarul însă a ajuns in Tribunalul Bucuresti la judecatoarea Elena Brandusa Gheorghe, care l-a luat la puricat. Astfel au fost solicitate de la DNA Ploiești înregistrările care au la bază acuzațiile aduse Anei Maria Patru.

Cum în acest dosar nu exista decât o singură interceptare, care să o vizeze pe Ana Maria Patru, Onea a fost nevoit să trimită în instanță niște înregistrari la nimereală, mai exact șase DVD-uri despre care a susținut ca ar conține înregistrări care probează cele reținute în actul de sesizare a instantâței. 

Onea a mizat pe faptul că nimeni nu va sta să asculte vreodată sute de inregistrari în instanță, ai precizează luju.ro.

 

Te-ar putea interesa și: