Ați ghicit, este vorba despre cancelarul german Angela Merkel. O nouă teorie vine să explice crizele nestăpânite de tremurat pe care cancelarul german le-a avut în fața camerelor de luat vederi.
E vorba, în primul rând de episodul din iunie anul trecut,  când cancelarul german a avut o astfel de criză în timpul unei ceremonii la care participa alături de președintele Ucrainei. 

Aventură cu o studentă?

Astăzi, însă, perspectiva se schimbă. Potrivit Dagoscopia, mai există o explicație (neconfirmată) a problemelor pe care le-a avut cancelarul german. Se speculează că Angela Merkel ar fi fost părăsită de soțul ei, Joachim Sauer, în vârstă de 71 de ani, profesor de chimie la Universitatea „Humboldt” din Berlin. Potrivit zvonurilor, bărbatul ar fi avut „o aventură cu o fostă studentă”. Descoperirea presupusei trădări i-ar fi provocat un șoc teribil Angelei Merkel. În această privință, portalul lui Roberto D’Agostino scrie: „Ea, fiica unui pastor luteran, crescutp în austera Germanie de Est comunistă, atât de puternic legată de simțul datoriei, s-a trezit într-o criză nervoasă „.

Trădarea a dărâmat-o?

Cu alte cuvinte,  presupusa trădare a soțului a aruncat-o pe Angela Merkel  într-o depresie profundă care a determinat-o să „renunțe” la conducerea Germaniei timp de trei-patru luni. Asta at explica și crizele de tremurat, de altfel. „Unii medici, probabil au ghicit când au susținut că tremurăturile au avut drept cauză utilizarea  (sau abuzul) de medicamente psihotrope, probabil utilizate masiv pentru a contracara depresia”.

Din câte spun jurnaliștii italieni, se pare că idila Prof esorului Sauer nu a încetat nici până în zilele noastre. El continuă să dea „restanțe” cu fosta sa studentă. Numai că între soți ar fi intervenit un acord clar,  conform căruia, atât timp cât Merkel este în centrul atenției din cauza pozișiei sale politice, viața lor intimă se va desfîășura într-o discreție maximă, scrie ziarul italien Il Giornale,