Evenimentul Zilei > Sport > Bomba anului în politică și fotbal! Mitică Dragomir: Dâncu, Maior, Ponta, „șefii” CFR Cluj
Bomba anului în politică și fotbal! Mitică Dragomir: Dâncu, Maior, Ponta, „șefii” CFR Cluj

Bomba anului în politică și fotbal! Mitică Dragomir: Dâncu, Maior, Ponta, „șefii” CFR Cluj

Taberele politice din jurul CFR Cluj sunt la fel de aprige ca și mizele financiare. Cel puțin așa susține un om care știe bine jocurile de culise din fotbalul autohton.

„Un infractor al României”

„Eu nu am nicio legătură cu sportul, în acest moment. Dacă e vorba de Mitică Dragomir, un infractor al României, împotriva căruia au scandat toate stadioanele din această țară, de-a lungul timpului, care spune orice tâmpenie îi trece prin cap, eu cred că astea ar trebui verificate mai bine. Nu am nicio legătură, nici cu Federația Română de Fotbal, nici cu CFR Cluj. Pur și simplu sunt pasionat de fotbal (…)

Am pregătit programul pentru Euro 2020, dar nu în timpul mandatelor lui Burleanu, ci atunci când era Mircea Sandu președinte. Este o mare minciună, toate astea sunt invenții, că Burleanu e finul meu, că se însoară și îi voi fi naș (…)

Deci, ca să fie clar: nu am legături cu CFR Cluj, nu sunt patron, nu am nicio funcție administrativă, nu îi dau telefoane lui Dan Petrescu să transfere sau să schimbe jucători! Cred că am vorbit de două ori cu Dan Petrescu, o dată i-am spus ‘La mulți ani!’ de ziua lui și a doua oară l-am felicitat pentru câștigarea campionatului. În rest, sunt doar fan al echipei CFR Cluj, așa cum sunt fan și al lui ‘U’ Cluj (…) Dragomir trebuie să demonstreze ce spune. Nu știu ce a vrut să zică de bani, de un offshore în Malta… Nu am nicio legătură cu bani, cu finanțe, în legătură cu fotbalul. Eu am declarații de avere transparente, acum la Senat, am avut și când am fost vicepremier”, explică sociologul Vasile Dâncu..

Nu trag sfori la București”

Politicianul social-democrat crede că adevăratul motiv al acestor declarații furibunde ale lui Don Corleone la adresa lui este eșecul acestuia la alegerile locale. „El are senzația că eu sunt de vină că nu face parte din Consiliul Local al Municipiului București. Nu am nicio treabă cu listele de la București, nici că a fost pus pe listă, nici că nu a mai fost validat în funcția de consilier local. Cred că e o ranchiună din partea lui, din această cauză, dar eu nu am avut nicio legătură cu asta, poate să spună Gabriela Firea sau alții (…)

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: