BOMBĂ ÎN LIGA I: Grigoraş vrea să-şi dea demisia de la Pandurii!

BOMBĂ ÎN LIGA I: Grigoraş vrea să-şi dea demisia de la Pandurii!

Rezultat-surpriză în etapa a 14-a a Ligii I la fotbal. Formaţia Pandurii, marea revelaţie a sezonului, a făcut doar un egal cu CS Turnu Severin. Antrenorul Grigoraş a făcut o dezvăluire-şoc.

Echipa lui Petre Grigoraş, ocupanta locului 2 în Liga I la fotbal, a remizat astă-seară, la Târgu Jiu, în faţa ultimei clasate, CS Turnu Severin, scor 2-2!

Golurile au fost marcate de C. Cristea (19) şi O. Viera (58), pentru gazde, respectiv, Al. Zaharia (41 şi 83).

Gorjenii rămân pe poziţia a treia, cu 27 de puncte (n.r. - a fost depăşită de Astra la golaveraj), opt mai puţin decât liderul Steaua. CS Turnu Severin, ocupanta ultimului loc, singura echipă fără victorie în acest sezon, a scos un punct acolo unde au fost nimicite CFR Cluj şi Rapid, iar Steaua, la rândul ei, a scos un egal norocos.

Ne puteți urmări și pe Google News

Petre Grigoraş a făcut un anunţ-şoc: e dispus să-şi dea demisia de la Pandurii. "Plec dacă e pentru binele echipei. Mâine (n.r. - marţi) nu facem antrenament, e şedină şi, dacă nu le place jucătorilor de mine, îmi voi da demisia. A fost cea mai urâtă săptămână din viaţa mea, se vede clar că echipa e pe tobogan. Locul 2 e apăsător, dar de azi e egal cu 0", a spus Grigoraş.